• Tavs absolvents to ir pelnījis

    Reklāmraksts
    27. maijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Jūnijs ir pirmais vasaras mēnesis, un tas ir īpašs ne tikai ar vasaras saulgriežu sagaidīšanu, bet arī ļoti svarīgu notikumu gan skolēna un studenta, gan arī vecāku dzīvē – absolvēšanu. Tas ir brīdis, kad dzīvē gaidāmas lielas pārmaiņas, tāpēc garā mācību maratona noslēgumā absolventi novērtēs ne vien ziedus un labos vārdus, bet arī praktisku, noderīgu un stilīgu dāvanu – jaunu viedtālruni.

    Viedtālrunim mūsdienās ir nozīmīga loma ikviena jaunieša dzīvē. Tas ne tikai kalpo kā saziņas līdzeklis, bet arī ir dažādu funkciju un iespēju apkopojums vienā kompaktā ierīcē. Viedtālrunis sniedz piekļuvi sociālajiem tīkliem, ļauj iepirkties internetā, skatīties filmas, klausīties mūziku, uzņemt lieliskas fotogrāfijas un paver iespējas apgūt ko jaunu un interesantu. To visu prot Samsung Galaxy A52, turklāt tas ir pie-ejams par draudzīgu cenu.

    Matētā apdare un viedtālruņa minimālistiskais korpuss veido izteiksmīgu dizainu, galveno lomu atvēlot AMOLED displejam. 6,5 collu spilgtais un kontrastainais ekrāns ļauj ērti pārlūkot sociālos tīklus un sērfot internetā, vienlaikus nepadarot viedtālruni pārāk lielu. To ir ērti ievietot bikšu kabatā vai mazā rokassomiņā, turklāt tā nelielais svars neradīs nekādus apgrūtinājumus. Lai ilgstoša sirsniņu spiešana Instagram nebojātu acis, Eye Comfort Shield displeja tehnoloģija mazinās zilās gaismas kaitīgo ietekmi, nezaudējot krāsu asumu arī spožā saules gaismā. Korpusa sānos iestrādātas kvalitatīvas un viegli lietojamas skaļuma un ekrāna bloķēšanas pogas, savukārt apakšā pieejama pat standarta (3,5 mm) austiņu ligzda, kas jaunajos telefonos jau kļuvusi par retumu.

    Protams, dāvanai jābūt personīgai un iedvesmojošai, tāpēc Samsung šim viedtālrunim piedāvā četras korpusa krāsas – violetu, melnu, baltu un zilu.
    Viena no svarīgākajām mūsdienu viedtālruņu sastāvdaļām ir kamera. Garu un izzinošu videoblogu uzņemšana, amizanto TikTok videoklipu filmēšana vai nodošanās fotografēšanai un selfijiem – jebkuru aizraušanos labā kvalitātē iemūžinās kāds no četriem kameras objektīviem.
    64 megapikseļu lēca radīs asu un neizplūdušu foto, bet pārējie objektīvi sniegs iespēju iemūžināt platleņķa attēlu plašākai ainavai vai pietuvināt visskaistāko ziedu līdz pat sīkākajai niansei. Tas īpaši noder, kad dodamies uzņemt fotogrāfijas brīvā dabā.

    Tagad būs laiks atpūsties no mācībām, un Netflix skatīšanās telefonā daudziem kļuvusi par iemīļotu brīvā laika pavadīšanas veidu. Lai viedtālruņa baterija neliktu mums skriet pēc lādētāja pašā aizraujošākajā filmas ainā, Galaxy A52 aprīkots ar 4500 mAh akumulatoru. Video atskaņošanas režīmā tas bez papildu uzlādes ļaus skatīties seriālus 21 stundu, bet sarunu režīmā būs sabiedrotais pat vairāku dienu garumā. Tāpat ierīci var uzlādēt arī bezvadu režīmā, kas būs īpaši ērts risinājums mašīnā, studijās vai mājās.
    Galaxy A52 patiks arī videospēļu faniem. Inteliģentās sistēmas automātiski pielāgo nepieciešamo akumulatora enerģiju un temperatūru, lai ierīce nepārkarstu un izklaidi izbaudītu pilnībā. Visas darbības pavada arī muzikālais fons, ko nodrošina telefona augšā un apakšā novietotie skaļruņi.
    Telefona nejauša nomešana vai izmērcēšana ūdenī var gadīties arī pašiem piesardzīgākajiem. Galaxy A52 ir viens no retajiem savas klases telefoniem, kas ieguvis IP67 ūdensizturības un triecienizturības standartu, pasargājot ierīci no ārējo apstākļu ietekmes. Zemūdens niršana telefona lietošanas laikā nebūtu ieteicama, taču mobilā ierīce aptuveni 30 minūtes izturēs ūdenī, kas nav dziļāks par vienu metru.
    Mūsdienās populārā failu apmaiņa un apjomīgā bilžu un video gūzma vienbalsīgi apliecina to, ka viedtālruņa atmiņas ietilpība nekad nevar būt par lielu. Iebūvēto 128 vai 256 GB atmiņu iespējams palielināt līdz pat 1 TB, kas ir ekvivalents lielums līdz pat vienam miljonam fotogrāfiju vai 250 stundu videomateriālam augstā izšķirtspējā. Ar to pietiks pat prasīgākajiem!

    Nākamā soļa speršana izglītībā un tālākajā izaugsmē jūsu atvasei var būt cieši saistīta ar lieliem finansiāliem izdevumiem, tāpēc ir svarīgi, lai iegādātā dāvana nebūtu pārlieku dārga. Samsung Galaxy A52 iekļaujas viedtālruņu budžeta kategorijā, un tā cena ir vien 349 eiro.
    Dāvana absolventam var sniegt bagātīgas emocijas un neaizmirstamas atmiņas, tāpēc šāds pārsteigums mācību gada beigās ir iespēja apvienot patīkamo ar lietderīgo.

    Materiāls tapis sadarbībā ar SAMSUNG

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē