• Suši gurķa apvalkā

    Reklāmraksts
    21. jūnijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Foto: Ieva Andersone, Stils: Ginta Vītola
    Surimi produktu receptes
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti

    *Šis produkts perfekti atbilst suši jūraszāļu lapas standarta garumam.

    ** Avokado pirms izmantošanas vēlams apslacīt ar citronu sulu, lai tas pēc laika nekļūtu melns.

    ***Suši rīsu sagatavošana

    500 g rīsu skalo zem tekoša ūdens, kamēr tas vairs nav duļķains. Sietā notecina, liek katlā, pārlej apmēram 1 litru auksta ūdens, lai tas būtu 1,5 centimetru virs rīsiem. Uzvāra, ļauj tik tikko vārīties, līdz viss ūdens ir ievārījies rīsos, neļaujot tiem savārīties biezenī. 3 ēdamkarotes suši etiķa sajauc ar 1 ēdamkaroti cukura un 1 tējkaroti sāls, karsējot izšķīdina un uzmanīgi iemaisa siltos rīsos. Atdzesētu ar samitrinātiem pirkstiem klāj uz jūraszāļu lapām.

    Materiāls tapis sadarbībā ar VIČI.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē