• Spēcīgs jaunpienācējs Latvijas klēpjdatoru tirgū: ar ko pārsteigs Huawei MateBook X Pro?

    Reklāmraksts
    10. augusts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Lai paceltu portatīvo datoru sniegumu vēl nebijušos augstumos, uzņēmums Huawei prezentējis inovāciju tehnoloģiju industrijā – klēpjdatoru MateBook X Pro. Šis ir Huawei pirmais portatīvais dators, kas būs pieejams arī lietotājiem Latvijā. Tas aprīkots ar 13.9 collu ekrānu un bez papildu uzlādes nodrošina lietotājam atbalstu līdz pat 15 stundām, tādējādi tas ievērojami uzlabos produktivitāti un sniegs pievienoto vērtību gan darbā, gan brīvajā laikā.

    Mobilais birojs – vēl labāku rezultātu sasniegšanai

    Dienas, kad failu pārsūtīšanai no vienas ierīces uz otru tika izmantoti vadi un dažādas lietotnes, ir pagātnē. Tagad vairāku ekrānu sadarbība nozīmē ne tikai failu pārsūtīšanu starp klēpjdatoru un viedtālruni, bet arī netraucētas darbības nodrošināšanu. “Pateicoties jaunākajām tehnoloģijām, lietotāji var  pārsūtīt failus no Huawei viedtālruņiem uz MateBook produktiem, kā arī skatīt un rediģēt attēlus, dokumentus un tekstus daudz ātrāk un vienkāršāk,” stāsta Huawei produktu apmācību vadītājs Latvijā Aleksandrs Jekimovs.

    Tā, piemēram, lai bez piepūles veiktu darbus un failu pārsūtīšanu, lietotājs var izmantot Multi-screen Collaboration funkciju un pārnest tālruņa ekrānu saturu uz klēpjdatoru ar viena pieskāriena palīdzību. Turklāt vairāku ekrānu sadarbība MateBook X Pro sērijā sniedz vēl vairāk – lietotājs var veikt video zvanus un saņemt paziņojumus par ienākošajiem zvaniem vienā vai otrā ierīcē, atvērt dokumentus tālrunī, izmantojot klēpjdatora lietojumprogrammas, kā arī turpināt tos rediģēt, izmantojot datora programmatūru. Tādējādi ikviens var palielināt sava darba efektivitāti un strādāt mobili, lai kur viņš atrastos.

     

     

    Ultra FullView ekrāns nepārspējamai skatīšanās pieredzei

    Šobrīd dzīvojam laikmetā, kad patērētāji pieprasa arvien lielākus ekrānus bez malām – tas radikāli mainījis ne vien tirgu, bet arī to, kā patērētāji uztver klēpjdatorus. Tādēļ MateBook X Pro klēpjdatorā iekļautas vairākas revolucionāras inovācijas, tostarp LTPS ekrāns, kā arī plānie rāmji, kas ieskauj ierīci no visām tās malām, ļaujot sasniegt nebijuši lielu ekrāna un ķermeņa attiecību – 91%. Kā stāsta Huawei eksperts, šāda ierīces uzbūve maksimāli palielina skatīšanās laukumu dažāda veida saturam, turklāt, aprīkojot klēpjdatoru ar īpaši plānām malām, ražotājiem izdevies ierīcē iestrādāt lielu 13,9 collu ekrānu, kamēr citos datoros ekrāna izmērs vidēji sasniedz vien 12 collas.

    Ekrāns atbalsta 3K lielu 3000×2000 izšķirtspēju, kā arī 1500:1 kontrasta attiecību, sniedzot lietotājiem nepārspējamu skatīšanas pieredzi un spējot atdzīvināt gan vienkāršas bildes, gan augstas kvalitātes Blu-Ray video. “Ierīces ekrāna funkcijas sen vairs neaprobežojas tikai ar satura prezentēšanu. Biznesa ļaudis noteikti novērtēs datorā iestrādāto pieskāriena funkciju – kopā ar Corning Gorilla Glass, One Glass Solution un anti-pirkstu nospieduma pārklājumu, lietotājs var vadīt ierīci vēl precīzāk un dabiskāk nekā jebkad agrāk,” stāsta A. Jekimovs, piebilstot, ka MateBook X Pro atbalsta arī pasaulē pirmo pirkstu žestu ekrānuzņēmuma funkciju.

    Apzinoties, ka lietotāji lielu daļu savas dienas pavada pie datora ekrāna kā darba vajadzībām, tā arī savā brīvajā laikā, klēpjdators tāpat atbalsta jaunāko Huawei Eye Comfort tehnoloģiju, kas filtrē zilās gaismas daudzumu, lai aizsargātu lietotāju acis un mazinātu to nogurumu.

     

    Apbrīnojama veiktspēja bez jebkādiem kompromisiem

    Reizēm ierīces smalkās aprises var mūs apmānīt – arī Huawei MateBook X Pro ir plāns un viegls, taču tas tāpat ir apbrīnojami jaudīgs. “Klēpjdatoru darbina desmitās paaudzes Intel Core i7–10510U procesors, turklāt tas aprīkots ar NVIDIA GeForce MX250 grafisko karti, kas nodrošina vienmērīgu un stabilu spēļu, grafikas un video pieredzi,” stāsta A. Jekimovs. Lai nodrošinātu izcilu un stabilu savienojumu, MateBook X Pro atbalsta plašu fignāla pārklājumu un augstu pārraides ātrumu līdz pat 733 Mb/s, kas šobrīd ir visātrākais Wi-Fi ātrums pasaulē.

    “Salīdzinot ar savu priekšteci, MateBook X Pro ir tikuši veikti vairāki uzlabojumi, tostarp, lai sasniegtu vēl teicamāku savienojamību. Ierīce atbalsta Bluetooth 5.0, kas nodrošina divreiz lielāku pārraides ātrumu un četrreiz lielāku signāla pārklājumu. Tādējādi ierīce var izveidot stabilāku savienojumu ar vairākām Bluetooth atbalstītām ierīcēm no lielāka attāluma,” priekšrocības apraksta Huawei eksperts.

    Klēpjdators patīkami pārsteigs arī pašu darbīgāko lietotāju daļu un būs uzticams palīgs visgarākajās darba dienās. Aprīkots ar 56 Wh akumulatoru, tas nodrošina unikālu enerģijas taupīšanas vadību un procesu pārvaldības sistēmu –  tagad bez papildu uzlādes lietotājs var skatīties viedoklipus līdz pat 13 stundām, strādāt ar dokumentiem 15 stundas bez apstājas vai pārlūkot tīmekļa lapas veselas 11 stundas.

    Ikvienam jābūt iespējai sasniegt vislabāko viedās dzīves pieredzi – ļaujiet Huawei MateBook X Pro atklāt jaunus tehnoloģisko iespēju apvāršņus un sniegt jums vēl vairāk!

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē