• Skaistumkopšanas zelta standarts

    Reklāmraksts
    21. decembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Sabiedrībā pazīstamas sievietes dalās pieredzē, konsultējoties pie atzītiem dermatologiem un veicot viņām ieteiktās skaistumkopšanas procedūras tūlītēju sūdzību novēršanai vai estētiskā rezultāta sasniegšanai.

    KETIJA KARLSONE

    • Skaistumkopšanas jomā strādā jau desmit gadu, sejas un ķermeņa kopšanas speciāliste.
    • Kafijas namiņu Kurts Coffee un skaistumkopšanas salona Auch īpašniece.
    • Labākais draugs – vīrs Ēriks.
    • Mamma trim bērniem – Miai, dvīņiem Olīvijai un Kurtam. Ketija ir īpaša mamma, jo Kurts ir bērns ar īpašām vajadzībām – viņš nestaigā un nerunā.Kāpēc Ketija devās uz zobārstniecības klīniku Era Esthetic Dental?
    • Ketija ir strādājoša triju bērnu mamma, turklāt īpaša mamma, tāpēc viņai diendienā vajag daudz enerģijas, spēka un, protams, labu veselību. Tā kā veseliem zobiem ir liela ietekme uz organisma kopējo stāvokli, Ketija nolēma izmantot iespēju uzlabot mutes veselību ar progresīvu tehnoloģiju. Ketijai, pēc pašas vārdiem, ir problemātiskas smaganas, un parasti viņa jūt diskomfortu vēl vairākas dienas pēc zobu higiēnista apmeklējuma. Tā kā zobārstniecības klīnikā Era Esthetic Dental izmanto pro­gresīvās lāzertehnoloģijas, Ketija nolēma tās izmēģināt.

      Ko panāk zobu higiēna ar lāzertehnoloģiju?

      Zobārstniecības klīnikas Era Esthetic Dental virsārste Dr. med. Ieva Henkuzena uzsvēra, ka zobu higiēna ar lāzertehnoloģiju ir jauna pieeja zobārstniecībai. Tā ir mazāk invazīva un daudz precīzāka par tradicionālajām metodēm. Turklāt lāzers ne tikai noņem zobakmeni un zobu cieto un mīksto aplikumu, bet arī iedarbojas uz mutes mikrofloru, samazinot infekcijas iespēju.

      Šī ir komfortabla mutes dobuma higiēna, jo ar lāzeru veikto zobu higiēnas procedūru var pielāgot pacienta individuālajam jutīgumam.

      Ko der zināt?

      Gūto rezultātu var uzturēt tikai tad, ja mutes dobums un zobi ikdienā tiek rūpīgi kopti. Zobu higiēnistu ieteicams apmeklēt reizi pusgadā, bet dažos gadījumos biežāk – ik pēc diviem vai četriem mēnešiem. 

      Ar ko Ketija papildināja kosmētikas plauktiņu?

      Ketiju raksturo viņas sirsnīgais smaids, ko vēl vairāk izceļ arī nevainojamas, gludas lūpas. Ketija lietoja Eucerin Aquaphor lūpu kopšanas līdzekli, kas satur spēcīgus antioksidantus – E un C vitamīnu, kā arī pantenolu, kas mazina iekaisumus. Līdzeklis atjauno, aizsargā un nomierina sausu lūpu ādu, kā arī veido aizsargslāni.

      Aukstā laikā noderīga ir arī Eucerin Aquaphor atjaunojošā ziede, kas paātrina ādas reģenerāciju, nomierina un nodrošina SOS aprūpi sausai ādai. Ziedes sastāvā ietilpst glicerīns, kas ir efektīvs mitrinātājs, un pantenols, kas veicina ādas atjaunošanos. Ketija priecājās, ka ziede ir piemērota jutīgai ādai. 

      Tomēr Ketijas mīļākais produkts no plašā Eucerin klāsta ir Hyalluron-Filler intensīvas iedarbības maska. Tā satur lielmolekulāro un mazmolekulāro hialuronskābi, tāpēc palīdz piesaistīt mitrumu un lieliski iedarbojas pret pirmajām novecošanas pazīmēm. Ketija atzina, ka masku ir ļoti ērti lietot, tās mitrinošais efekts ir īpaši jūtams un noderīgs ziemā, kad apkure sausina ādu. Pēc maskas lietošanas smalkās līnijas ir samazinātas, āda izskatās un jūtas mitrināta, svaigāka, mirdzošāka un atjaunota. Maska iedarbojas jau piecās minūtēs, un Ketija bija ļoti apmierināta.

      Secinājums

      Tā kā zobu higiēna ar lāzertehnoloģiju palīdz saglabāt skaistus zobus, pasargā no mutes dobuma un zobu slimību rašanās, kā arī ir komfortabla, Ketija solīja pēc laika atkārtot procedūru.

      MARIJA NAUMOVA

      • Dziedātāja un aktrise.
      • 2002. gada Eirovīzijas dziesmu konkursa uzvarētāja.
      • Ierakstījusi 9 veiksmīgus albumus.
      • Piedalījusies muzikālās izrādēs, intensīvi koncertē.
      • Precējusies, dēla mamma.
      • Kāpēc Marija devās pie matu problēmu speciālistes?

        Pēdējos gados Marija ir ievērojusi, ka viņas mati kļūst sausi, bez spīduma un kupluma. Lai uzlabotu matu struktūru, izmēģinot mūsdienīgu estētiskās medicīnas virzienu, viņa devās uz klīniku Era Esthetic. Triholoģe Jekaterina Pudova ieteica veikt matu atjaunošanu ar plazmas injekcijām no Regentlab. Tā ir progresīva ārstēšanas un atjaunošanas metode, kas palīdz apturēt matu izkrišanu un veicina to augšanu.

        Ko panāk procedūra?

        Plazmas injekcijas galvas ādā veido matu augšanai labvēlīgu vidi un veicina matu aktīvu reģenerāciju. Plazma darbojas kā matu barības vielas, uzlabojot vielmaiņas procesus. Pēc procedūras mati kļūst biezāki un spīdīgāki, atjaunojas matu struktūra un tie kļūst veseli.

        Kā notiek procedūra?

        Tā kā procedūrā izmanto no pacienta asinīm iegūtu plazmu, tā ir absolūti droša, jo organismā tiek ievadītas paša šūnas. No pacienta paņem asinis, stobriņu piecas līdz desmit minūtes centrifugē, iegūstot ar trombocītiem bagātinātu plazmu. Tad to injicē galvas ādā. Kā atzina Marija, šī nav relaksējoša spa procedūra, taču tā nav ilga un sāpes ir paciešamas. Jau izejot no kabineta, viņa par tām bija aizmirsusi.

        Ko der zināt?

        Lai procedūra būtu vēl iedarbīgāka, pirms tās vajadzētu pastiprināti uzņemt šķidrumu, bet atteikties no alkohola un trekniem ēdieniem. Dienā pēc procedūras nevajag mazgāt matus un intensīvi sportot.

        Jau pēc pirmās procedūras samazinās matu izkrišana, tomēr daudz nopietnāks efekts ir, ja tiek veikts plazmas injekciju optimālais kurss – trīs reizes ar mēneša, pusotra mēneša intervālu.

        Ar ko Marija papildināja kosmētikas plauktiņu?

        Lai veicinātu procedūras efektu, Marija lietoja Eucerin produktus matu skaistumam un veselības veicināšanai. Tā kā, izraugoties kosmētiku, Marija ir ļoti izvēlīga, viņu uzrunāja, ka Eucerin produkti ir nopērkami aptiekās, kas apliecina to augsto kvalitāti. DermoCapillaire
        Revitalizing revitalizējošais šampūns pret matu izkrišanu satur organismā dabiski atrodamas vielas – karnitīnu un kreatīnu, kas stimulē matu augšanu. Tas nesausina galvas ādu, kas ir būtiski pēc invazīvām matu procedūrām. Savukārt DermoCapillaire revitalizējošais matu balzams-losjons lieliski baro matus un mazina mikroiekaisumus galvas ādā. Abi līdzekļi palīdz stiprināt matu saknes un apgādā galvas ādu ar enerģiju, kā arī piešķir matiem veselīgu spīdumu, maigumu un elastību.

        Secinājums

        Marija novēroja, ka mati ir kļuvuši spīdīgāki, kuplāki, un priecājās, ka atkal var staigāt izlaistiem matiem. Pozitīvās pieredzes iedvesmota, viņa ir nolēmusi veikt visu procedūru kursu. 

        Kļūsti par Eucerin vēstnesi! Dalies ar personīgo pozitīvo pieredzi, lietojot Eucerin produktus, kas ir uzlabojuši tavas dzīves kvalitāti, un nosūti savu foto, pieteikumu ar stāstu par Eucerin uz e-pastu: [email protected]

        Reklāmas projekts tapis sadarbībā ar EUCERIN.

         

         

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē