• Skaistumkopšanas zelta standarts

    Reklāmraksts
    24. novembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Sabiedrībā pazīstamas sievietes dalās pieredzē, konsultējoties pie atzītiem dermatologiem un veicot viņām ieteiktās skaistumkopšanas procedūras tūlītēju sūdzību novēršanai vai estētiskā rezultāta sasniegšanai.

    LELDE DREIMANE

    • Savulaik uzsākusi veiksmīgu modeles karjeru, tomēr turpmāko ceļu izvēlējās par labu aktiermākslas studijām.
    • Dailes teātra aktrise, kura par savu mīļāko lomu atzīst Semiju Alvas sievietē, bet nesen pārsteidza izrādē Ārsts, atveidojot… vīrieti!
    • Radio SWH raidījuma Sveiciens svārkos vadītāja.
    • Influencere ar iespaidīgu sekotāju pulku.

    Kāpēc Lelde devās uz konsultāciju pie dermatoloģes?

    Biežajās filmēšanās, izrādēs un fotosesijās aktrisei ikreiz jāizmanto profesionālais grims, kas ir liela slodze sejas ādai. Turklāt Leldei ir liela darba slodze un intensīvs dzīves ritms, tāpēc ne vienmēr izdodas pietiekami izgulēties. Rezultātā viņai radās sūdzības par acu plakstiņu vizuālo izskatu.  Klīnikas Era Esthetic dermatoloģe Dr. Natālija Gerula ieteica veikt Thermage procedūru augšējiem un apakšējiem plakstiņiem.

    Kādas ir Thermage procedūras priekšrocības?

    Thermage procedūra ir alternatīva plastiskajai operācijai, nodrošinot ādas nostiepšanas (liftinga) efektu bez ķirurģiskas iejaukšanās. Procedūru, izmantojot radiofrekvences enerģiju, var veikt dažādās ķermeņa daļās, bet Leldei to veica delikātajā acu zonā.

    Šī ir droša procedūra, kas ilgst aptuveni stundu. Būtiski, ka nav vajadzīgs rehabilitācijas un atlabšanas periods, uzreiz var turpināt ierastās gaitas, kā arī lietot dekoratīvo kosmētiku.

    Ko panāk Thermage procedūra?

    Tās laikā radiofrekvences viļņi dziļi audos stimulē kolagēna veidošanos un atjauno ādu. Sākas atjaunošanās process – āda nostiepjas, kļūst gludāka un elastīgāka. Par gūto efektu Lelde priecājās jau nākamajā dienā, kaut gan vislabākais rezultāts būs vērojams pēc diviem trim mēnešiem. Turklāt rezultāts saglabājas līdz pusotram, diviem gadiem.

    Ko der zināt?

    • Pirms procedūras notiek fotografēšanās, lai pēc trim mēnešiem, kad būs sasniegts labākais rezultāts, vizītē to atkārtotu un objektīvi fiksētu pārmaiņas.
    • Lai aizsargātu acis, tiek izmantotas speciālas lēcas, acu pretiekaisuma pilieni.
    • Tā kā notiek kolagēna sildīšana un var just temperatūras paaugstināšanos apstrādājamā vietā, regulāri tiek lietots atvēsinošs gels.
    • Procedūra nav sāpīga, tās laikā ir jūtams neliels spiediens.

    Ar ko Lelde papildināja kosmētikas plauktiņu?

    Lai arī pēc Thermage procedūras joprojām var lietot ierastos sejas kopšanas līdzekļus, Lelde papildus tiem no rīta un vakarā acu zonā uzklāja Eucerin Hyaluron-Filler C vitamīna serumu, jo hialuronskābe darbojas kā kompensējošs komponents līdz brīdim, kad ādas fibroblasti pēc procedūras spēj ražot kolagēnu. Savukārt C vitamīns aktivizē ādas atjaunošanās procesu un padara to intensīvāku.

    Secinājums

    Lai arī gala rezultāts būs redzams pēc diviem mēnešiem, Lelde jau dienu pēc Thermage procedūras secināja, ka to darīt bija vērts. Plakstiņu āda ir savilkta un kļuvusi tvirtāka, turklāt Eucerin Hyaluron-Filler C vitamīna seruma lietošana šo efektu pastiprināja un sniedza patīkamas sajūtas.

    LIĀNA BRŪVERE

    • Uzdrīkstējusies krasi mainīt nodarbošanos, aizgāja no laba darba finanšu nozarē, kļūstot par fotogrāfi.  Mērķtiecīgi strādāja un ieguva akreditāciju starptautiski atzītā portretu fotogrāfu kopienā The Portrait Masters, kas apvieno modernos portretu fotogrāfus no visas pasaules.
    • Studijas Koshumm fotogrāfe un īpašniece. Liāna fotografē sievietes un uzskata: ´Es absolūti ticu, ka saikne un mīlestība pret sievieti kameras priekšā ir mana darba vissvarīgākā sastāvdaļa."
    • Divu meitu mamma.

    Kāpēc Liāna devās uz konsultāciju pie dermatologa?

    Līdz šim Liāna ikdienā izvēlējās ādas kopšanas minimumu, bet nu nolēmusi vairāk laika veltīt sev un ļauties kādai skaistumkopšanas procedūrai. Klīnikas Era Esthetic dermatologs
    Dr. Dmitrijs Malošiks ieteica Liānai veikt frakcionēto ādas atjaunošanu ar CO2RE lāzeru, jo tas ir ideāls veids, kā atjaunot un izlīdzināt sejas ādu, mazināt grumbas, sniegt ādai vienmērīgu toni, padarīt to stingrāku un koriģēt visus ādas trūkumus.

    Kad ieteicams izmantot frakcionēto ādas atjaunošanu ar CO2RE lāzeru?

    Procedūra ir piemērota gan sievietēm, gan vīriešiem pēc 30–35 gadu vecuma, lai āda iegūtu lielāku elastību, koriģētu pigmentācijas plankumus vai ādas struktūras nepilnības, likvidētu paplašinātas poras un grumbiņas. Lāzera frekvences metode ļauj panākt un stimulēt kolagēna veidošanos ādā un jaunu šūnu augšanu.

    Kā notiek procedūra?

    Pirms procedūras tiek uzklāts saudzīgs krēms ar anestēziju, lai novērstu sāpju sajūtas un procedūra būtu patīkama. Saudzīgā, nesāpīgā procedūra ilgst no 30 minūtēm līdz stundai. Liāna, kura iepriekš bija noraizējusies, vai spēs to izturēt, jo viņai gandrīz neesot sāpju sliekšņa, atzina, ka bažām nebija pamata.

    Procedūras laikā CO2 frakciju lāzera enerģija iedarbojas uz ādu, atjaunojot audu mikrodaļas un paātrinot ādas virsmas atjaunošanās procesu.

    Kas jādara pēc procedūras?

    Vienu nedēļu nav ieteicams sauļoties, apmeklēt pirti vai baseinu.

    Pēc procedūras ļoti svarīga ir ādas mitrināšana, tāpēc ieteicams gan no rīta, gan vakarā lietot Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity nobriedušai ādai paredzētos mitrinošos krēmus. Šajā sērijā ietilpst gan divi dienas krēmi, gan nakts krēms, gan krēms ādai ap acīm. Ja nepieciešams, dienas krēmu var lietot pat divas vai trīs reizes dienā. Liānai īpaši patika acu krēms, kas satur hialuronskābi, arktīnu un oligopeptīdus (abiem pēdējiem ir būtiska nozīme kolagēna sintēzē), kā arī nakts krēms, kas vienlaikus lieliski mitrināja un pabaroja viņas sauso ādu.

    Jārēķinās, ka pāris dienu pēc procedūras var saglabāties ap­sārtums un apstrādātajās vietās parādīsies mazas kreveles. Liāna atzina, ka piektajā dienā pēc procedūras seja bija tīra, āda – tonizēta, pacelta un izteikti samazinājušās poras. Maksimālais rezultāts parādās pēc 2–3 nedēļām. Tad pēc konsultācijas ar dermatologu varēs lemt, vai procedūru atkārtot. To ieteicams veikt ik pēc 6–8 nedēļām.

    Secinājums

    Liāna pēc frakcionētās ādas atjaunošanas ar CO2RE lāzeru atzina, ka procedūra izrādījās daudz maigāka un saudzīgāka, nekā viņa iztēlojusies. Pēc procedūras viņai patīkamas izjūtas raisīja Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity krēmi nobriedušai ādai, turklāt Liāna priecājās par acīmredzamajām pārmaiņām sejā.

    Reklāmas projekts tapis sadarbībā ar

    Kļūsti par Eucerin vēstnesi! Dalies ar personīgo pozitīvo pieredzi, lietojot Eucerin produktus, kas ir uzlabojuši tavas dzīves kvalitāti, un nosūti savu foto, pieteikumu ar stāstu par Eucerin uz e-pastu: [email protected]

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē