• Siltumnīca TITAN – titāniska izturība, kas pieejama visiem

    Reklāmraksts
    21. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No publicitātes materiāliem
    Polikarbonāta siltumnīca TITAN ir pārbaudīta “siltumnīcu čempione”, kas labi kalpos gan profesionāļiem, gan arī tiem, kuriem šī sezona dārzā būs pirmā.

    Polikarbonāta siltumnīca TITAN ir pārbaudīta “siltumnīcu čempione”, kas labi kalpos gan profesionāļiem, gan arī tiem, kuriem šī sezona dārzā būs pirmā. Iesācēji novērtēs tās kvalitāti pret cenu un ilgmūžību, bet dārzkopības eksperti varēs to integrēt ar pilienu tipa laistīšanas un automātiskās ventilācijas sistēmām.

    Būdama daudz pamatīgāka nekā plēves siltumnīcas, bet vienlaikus lētāka un mūsdienīgāka nekā stikla siltumnīcas, TITAN nebīsies ne no ziemas sniega, ne no vasaras krusas.

    Siltumnīcas TITAN parametri:

    1. Tērauda caurule 40х20 mm.
    2. Loka solis 67 cm. Lielāks loks un platāka caurule – lielāka izturība.
    3. Augstas kvalitātes šūnu polikarbonāts.

    Siltumnīca TITAN – lai spēks ir ar jūsu dārzu!

    Loki ir siltumnīcas galvenais nesošais elements. Modelim TITAN tiek izgatavoti speciāli loki no tērauda caurules 40×20 mm, turklāt caurule ir izliekta “pa šķautni”. Loki ir ne vien platāki kā standarta modeļos, bet palielināts arī to skaits siltumnīcā (loku attālums vienam no otra – 67 cm), tā nodrošinot vienmērīgāku sniega slodzes sadalījumu. Tieši tāpēc superizturīgais metinātais siltumnīcas TITAN karkass bez stresa iztur sniega slodzi 180 kg uz m2 (atbilst 60 cm tikko uzkrituša sniega kārtai).

    Polikarbonāts – stiprs, bet lokans

    TITAN siltumnīca tiek komplektēta ar augstas kvalitātes un ilgmūžīgu šūnu polikarbonātu. Šim materiālam raksturīga tikpat laba gaismas caurlaidība kā stiklam, bet siltuma vadāmība ir vājāka nekā plēvei, tāpēc siltuma zudumi ir mazāki, it īpaši, ja izmanto šūnu polikarbonātu. Polikarbonāts ir mehāniski izturīgs un, pareizi samontējot siltumnīcu, kalpos daudzus gadus. Izvēloties pret UV gaismu īpaši noturīgu polikarbonāta veidu, siltumnīcas mūžs būs vēl ilgāks.

    Jauna siltumnīca nerūs!

    Siltumnīca TITAN uzticīgi kalpos ilgus gadus arī bez papildu pretkorozijas apstrādes, jo cinka pārklājums lieliski pasargā siltumnīcas karkasu pret koroziju. Tērauda caurule ir pilnībā cinkota no ārpuses un iekšpuses.

    Gaisma + gaiss + ūdens = laba raža

    Divas svarīgākās lietas, kas papildus dārznieka rūpēm un labam mēslojumam nepieciešamas izcilai ražai, ir laba ventilācijas sistēma un regulāra laistīšana. TITAN siltumnīcas konstrukcija ir pilnībā savietojama ar pilienu tipa laistīšanas un automātiskās ventilācijas sistēmām.

    Kas ietilpst siltumnīcas TITAN komplektā?

    Siltumnīcas TITAN komplektā ir visas salikšanai nepieciešamās skrūves un pašgriezošās skrūves. Īpašos gadījumos uzstādīšanai pamats nav nepieciešams. Taču Averto eksperti iesaka: siltumnīcas uzstādīšana uz pamata palielinās tās kalpošanas laiku.

    Zvaniet pa tālruni +371 20283333 un mūsu siltumnīcu eksperti sniegs jums konsultāciju.

    Pērc siltumnīcu tikai pie profesionāļiem!

    www.averto.lv

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē