• Lelde Ceriņa: Savu mammu vēl vairāk sāku novērtēt brīdī, kad pati kļuvu par mammu

    Reklāmraksts
    25. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Mammu un meitu attiecības vienmēr ir unikālas. Katrai tās ir citādas. Ir meitas, kurām mamma ir siltuma un sirsnības iemiesojums, citām – mamma ir labākā draudzene vai, gluži otrādi, stingra audzinātāja un disciplinētāja, kas vienmēr sniedz pareizos padomus.

    Šoreiz parunāsim par mammu un meitu, kuras saka, ka viņu attiecību atslēgas vārds ir rūpes. Vienai par otru un par apkārtējiem. Mamma – grima māksliniece Elita Lietaviete. Meita – TV raidījumu vadītāja Lelde Ceriņa.

    Aizraujošo un izzinošo mammu un meitu sarunu pilnā garumā videoformātā varat noskatīties www.eucerin.lv.

    PAR RŪPĒM

    «Vienmēr esmu izjutusi mammas klātesamību, viņas drošo atbalstu un spēku. Lai kur es atrastos, zināju, ka mamma ir gatava palīdzēt, atbalstīt,» stāsta Lelde Ceriņa, atceroties gadījumu, kad viena pati bez vīzas bijusi ārzemēs un mamma teikusi: «Ja vajag, uzreiz braucu tev pakaļ!» Arī ikdienā mammas rūpes ir izpaudušās jauno bērnudārza laikiem, kad Lelde gatavojās priekšnesumiem, uzstājās, un arī tagad, iepriecinot Leldi ar skaistuma rituāliem un veidojot viņai brīnišķīgu grimu.

    Lelde Ceriņa:

    «Savu mammu vēl vairāk sāku novērtēt brīdī, kad pati kļuvu par mammu!»

    PAR BĒRNA PRIEKU, IEPRIECINOT MAMMU

    Lelde mammas sniegtās rūpes un siltumu ļoti novērtē, tāpēc viņai bija īpašs prieks piepildīt arī kādu mammas sapni, proti, uzdāvināt skaistu nedēļas nogali Parīzē. «Kad biju maza, mamma vienmēr ļoti gribēja aizbraukt uz Parīzi, tāpēc vēlējos viņu turp kādreiz aizvest. Pienāca mammas dzimšanas diena, nopirku mums biļetes, un mirklis, tās pasniedzot, bija neaizmirstams. Visas mammas emocijas, pārsteigums, asaras…Tas bija ārkārtīgi patiesi!» stāsta Lelde, uzsverot, ka arī pats brauciens bija ļoti īpašs un skaists piedzīvojums abām.

    PAR MAMMAS PRIEKU, REDZOT, KA BĒRNS IR LAIMĪGS

    «Man liels prieks un drošības sajūta radās mirklī, kad Lelde apprecējās, izgāja par sievu pie Aivja (Aivis Ceriņš, TV personība). Milzīgs gandarījums pārņem, kad zini – meitai dzīve ir nokārtojusies. Aivis ir viņas drošais balsts, uz kuru Lelde var paļauties, viņu ģimenes kodols, drošā sala,» priecājas Elita Lietaviete.

    Elita Lietaviete:

    «Mammas mīlestība ir īpaša. Tā piedzimst līdz ar bērnu un turpinās visu dzīvi.»

    PAR VĒRTĪGĀKO

    Lelde uzsver, ka ir ļoti pateicīga par to, ka mamma ir atļāvusies viņas klātbūtnē parādīt arī savu trauslumu, jūtīgumu un pēc tam atkal celties kājās, tā atklājot savu lielo spēku un mācot meitai, ka grūtību priekšā nedrīkst padodies. No mammas Lelde visvairāk vēlētos iemācīties viņas spēju priecāties par dzīvi, par katru tās mirkli. «Mana mamma ir ārkārtīgi dzirkstoša. To ir grūti nepamanīt. Jebkurā telpā viņa ienāk ar lielu, siltu enerģiju un piepilda to,» tā Lelde.

    EUCERIN – RŪPĒS PAR TAVAS ĀDAS SK AISTUMU UN VESELĪBU

    Dermokosmētikas zīmols Eucerin atbalsta sievietes centienus uzturēt ādas veselību, skaistumu un labsajūtu jau daudzus gadus, sniedzot pielāgotu ādas kopšanu jebkurā vecumā. Leldei īpaši piemērota ir Eucerin Hyaluron-Filler produktu sērija ar hialuronskābi, kas palīdz samazināt ne tikai pirmās redzamās novecošanās pazīmes, piemēram, mitruma zudumu, mīmikas līnijas un grumbiņas, bet arī regulāri lietojot – izlīdzina pat dziļākas grumbiņas. Eucerin Hyaluron-Filler ar jauno formulu ir efektīvāks nekā jebkad agrāk: aktīvā viela enoksolons kavē hialuronskābes samazināšanos ādā par 50%. Gludāka, starojošāka un jaunāka izskata āda.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē