• Labākie bērnu un zīdaiņu kombinezoni. Kā izvēlēties?

    Reklāmraksts
    8. februāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Freepik
    Labākie bērnu un zīdaiņu kombinezoni. Kā izvēlēties piemērotākos apģērbus mazuļiem?

    Labākie bērnu un zīdaiņu kombinezoni

    Bērniem ir svarīgi vienmēr atrasties siltumā. Īpaši tas attiecas uz jaundzimušiem zīdaiņiem, tāpēc ir būtiski iegādāties piemērotu apģērbu vēsajam laikam. Visbiežāk vecāki izvēlas bērnu kombinezonus, taču nereti to klāsts ir tik liels, ka grūti saprast kā izvēlēties piemērotākos ziemas apģērbus mazuļiem. Svarīgi atcerēties, ka kombinezoni būs labākā izvēle Latvijas klimatiskajiem apstākļiem, jo lielākā gada daļa, tomēr ir vēsa, un kombinezoni nodrošina vislabāko, ērtāko un siltāko vidi bērnam.

    Kam pievērst uzmanību, iegādājoties ziemas kombinezonus bērniem?

    Iegādājoties bērnu kombinezonus, jāņem vērā daudzi svarīgi aspekti, piemēram, izmērs, tips, materiāls, papildus aksesuāri un citi. Detalizēti pastāstīsim kā iegādāties vislabāko kombinezonu savam mazulim.

    Bērnu kombinezonu veidi

    Atkarībā no bērna vecuma pieejami dažādi kombinezonu veidi. Ir tādi, kas piemēroti iekštelpām, un tādi, ko izmanto dodoties ārā. Zīdaiņiem piemērotākais būs guļammaisa tipa kombinezons, kurus ērti izmantot gan ratos, gan autokrēsliņos, kā arī ērti piekļūt, lai nomainītu autiņus. Lielākiem mazuļiem un līdz 10 mēnešu vecumam, būs piemēroti dažāda veida kopējie kombinezoni, lai ērti var kustināt kājas un rokas. Viendaļīgie kombinezoni ir ērti uzvelkami, kā arī tie ļaus bērnam ērti kustēties, nedomājot, par to, ka aukstums varētu piekļūt kādai ķermeņa daļai. Piemēram, atrodoties ārā, īpaši ziemas laikā, šāds kombinezons nosegs bērna muguru.

    Kombinezona izmērs

    Iegādājoties kombinezonu mazuļiem jāņem vērā tā izmērs. Vislabāk, ja kombinezoni zīdaiņiem ir vienu izmēru lielāks par mazuļa apģērba izmēru, jo tas ļaus ērti uzvilkt apakšā autiņbiksītes, krekliņu vai citus apģērbus. Tā kā bērni aug ātri, lielāks izmērs derēs ilgāku laiku. Parasti izmēru nosaka pēc ķermeņa garuma un/ vai vecuma. Taču jāņem vērā, ka katrs bērniņš ir citādāks un arī izmēri var atšķirties. Tādos gadījumos vislabāk vadīties pēc bērna garuma, nevis vecuma parametriem.

    56–62 izmērs = 0–3 mēneši

    62–68 izmērs = 2–4 mēneši

    68–74 izmērs = 3–6 mēneši

    74 izmērs = 6–9 mēneši

    80 izmērs = 9–12 mēneši

    Bērnu kombinezonu materiāls

    Pirms iegādāties bērnu kombinezonu, jāizpēta apģērba apraksts un ražotāja norādījumi. Tā kā zīdaiņiem nav laba termoregulācija, iespējams ātri nosalt vai pārkarst, tāpēc ir ļoti būtiski izvēlēties laba materiāla bērnu kombinezonus. Svarīgi, lai materiāls ir mīksts un patīkams mazuļa ādai, vīles ir glīti nošūtas un nerada diskomfortu. Apģērbu audumu ražošanas tehnoloģija ir ļoti attīstījusies, tāpēc internetveikalā BABY FANS   iespējams atrast plašu bērnu kombinezonu piedāvājumu. Klāstā pieejami gan vienkrāsaini, gan rakstaini, gan biezāki, gan plānāki, kā arī adīti bērnu kombinezoni, izmēros līdz 80 cm.

    Lai novērstu mazuļa pārkaršanu vai nosalšanu, ieteicams bērnu ģērbt vairākās kārtās. Tas dos iespēju novilkt, ko lieku, gadījumā, ja kļuvis karsts vai uzvilkt papildus kārtu vēsākos apstākļos. Izvēloties plānāku kokvilnas kombinezonu kā pamatkārtu, virsū var vilkt biezāku un siltāku kombinezonu, īpaši, ja paredzēts doties ārā. Visiem BABYFANS kombinezoniem ir slēgta pēdu daļa, kas radīs papildus komfortu un siltumu. Biezākiem kombinezoniem ir vairāki slāņi, piemēram, iekšējais audums ir kokvilna, savukārt ārējais ir vai nu biezāka kokvilna, velūrs vai samts. Siltākie kombinezoni ir paredzēti temperatūrai no +12°C līdz –5 līdz –8°C. Šādi siltie apģērbi saglabā ķermeņa izstaroto siltumu, regulē pārkaršanu, un rada sausu mikroklimatu zem āra drēbēm, ļaujot ķermenim elpot un nesvīst. Tas nodrošina ērtu uzturēšanos ārā pat vēsā laikā, turklāt 100% kokvilnas odere nekairinās mazuļa ādu.

    Papildus aksesuāri un iespējas

    Tā kā mazuļa galvai vienmēr jābūt siltumā, vislabākie būs kombinezoni ar kapuci. To varēsiet uzlikt, kad ir vēsāks un noņemt, ja palicis siltāks.  BABYFANS bērnu kombinezoni ir viegli, ērti un vienkārši kopjami, kā arī ļoti ērti izmantošanai ikdienā. Ražotāji parūpējušies ne tikai par pievilcīgu ārējo izskatu, bet arī funkcionalitāti, jo tie ir ērti uzvelkami. Pieejami kombinezoni gan ar spiedpogu, gan rāvējslēdža aizdari. Visērtākie būs ar dubulto aizdari, ko atverot, mazuli ir ļoti vienkārši pārģērbt.

    Izvēlieties ērtus, mīkstus, komfortablus un pārdomāta dizaina zīdaiņu kombinezonus no BABYFANS sava mazuļa labsajūtai. Plašāka informācija pieejama mājaslapā.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē