• Klasiskas elegances un tehnoloģiju simbioze vienā pulkstenī

    Reklāmraksts
    19. septembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    HUAWEI viedpulksteņu nišā ienāca pirms 10 gadiem – tas norāda, ka šī ražotāja pulksteņi ir iekarojuši stabilu uzticību lietotāju vidū. HUAWEI WATCH GT sērija jau sen ir lietotāju iecienīta, bet tagad esošajai saimei pievienojies jaunais HUAWEI WATCH GT4.

    Jauno modeli nav iespējams raksturot vienā vārdā, jo tas pārsteidz ne tikai ar dizainu, bet arī funkcionalitāti. Būtībā tas apvieno četrus dzīvesveidus: modi, veselību, sportu un viedumu. Šoreiz uzsvars tieši uz sieviešu viedpulksteni, kas nozīmē, ka tas jāapskata no visām četrām lietotāja prizmām.

    Modes dzīvesveids

    HUAWEI WATCH GT4 sērija ir daļa no Huawei vīzijas virzīt savas valkājamierīces uz Fashion Forward nākotni, kurā tehnoloģija piešķir stilu bez kompromisiem, – to pierāda arī GT4 (41 mm) sievietēm paredzētā versija. Šī viedpulksteņa tērauda korpusam ir pieejamas trīs unikāla dizaina siksniņas: balta ādas, zeltaina Milanese un divu toņu tērauda siksniņa, kas savienojas ar peldošo stiprinājumu.

    Pulksteņiem ir pieejami 12 jauni, unikāli ciparnīcu dizaini, kā arī vairāk nekā 10 000 oficiālo un trešo pušu pulksteņu ciparnīcu. HUAWEI WATCH GT 4 sērija arī atbalsta Always On Display (vienmēr ekrānā) funkciju.

    Veselīgs dzīvesveids

    Līdz šim augstas intensitātes treniņus bija samērā grūti izmērīt. HUAWEI ir ņēmis to vērā un GT4 versijā ieviesis vairākus uzlabojumus. Ir atjaunināts MI algoritms, kas optimizēts lielākai precizitātei sarežģītos scenārijos, tāpat arī uzlabots miega monitorings.

    Dāmām noteikti patiks viedais cikla kalendārs. Jaunā menstruālā cikla izsekošanas funkcija seko menstruāciju cikliem un novērtē auglības periodus, analizējot fizioloģiskos rādītājus, piemēram, sirdsdarbības ātrumu miega laikā, ādas temperatūru, lai gudri prognozētu menstruācijas. Šī funkcija ir īpaši noderīga tiem, kas plāno ģimenes pieaugumu.

    Sportisks dzīvesveids

    Arī šajā sadaļā ir jauni uzlabojumi: pievienoti jauni treniņu veidi, izveidoti zinātniskie aktivitāšu gredzeni (balstīti uz PVO ieteikumiem), kaloriju skaitītājs un TruSeen 5.5+ sirdsdarbības sensors. No jaunumiem jāuzsver arī tas, ka precīzāku GPS datu nolasīšanas nolūkā ir izmantota jauna «saulespuķes» GPS tehnoloģija. Tiesa, šī tehnoloģija pagaidām ir pieejama tikai vīriešu versijas viedpulksteņiem.

    Vieds dzīvesveids

    HUAWEI valkājamierīču izturība ir ielikta to gēnos. Salīdzinājumā ar GT4 vīriešu pulksteņa modeli, kura darbības laiks ir līdz 14 dienām, sieviešu pulksteņi darbojas līdz 7 dienām, tomēr arī šis ir vērā ņemams rādītājs. Salīdzinot ar GT3, GT4 akumulatora darbības laiks uzlabots par 20 procentiem. Runājot par atbalstītajiem saziņas rīkiem, tam ir pieejami videozvanu un ziņojumu paziņojumi, ātrās atbildes un Bluetooth zvani.

    HUAWEI joprojām ir ļoti demokrātisks attiecībā pret savu ierīču lietotājiem, tāpēc arī GT4 atbalsta gan Android, gan iOS ierīces. Arī cena šīm viedierīcēm ir demokrātiska – no 249 eiro.

    Lietotāja komentārs:

    «Pirmajā brīdī man kā sievietei sajūsmu izraisa ierīces izskats. Viedpulkstenis pārsteidz ar eleganci. Divu toņu tērauda siksniņa ir universāla – gan valkājama pie klasiska apģērba, gan savietojama ar sportiskām aktivitātēm. Ņemot vērā tā veidolu ārkārtīgi plašo piedāvājumu, piemērots dizains atradīsies pat visprasīgākajam cilvēkam.

    Sporta treniņa laikā var ērti sekot līdzi gan sirdsdarbībai, gan pieveikto soļu skaitam. Tā kā jau ilgāku laiku man ir problēmas ar miegu, nakts miega analīze ir pirmais, ko pārbaudu no rīta un, pateicoties GT4 veiktajam monitoringam, saprotu, ka problēma slēpjas dziļā miega deficītā.

    Ikdienā izmantoju Android ierīci, līdz ar to manas pirmās šaubas bija par HUAWEI Watch sinhronizāciju ar manu telefonu, bet te jāteic, ka starp abām ierīcēm vērojama lieliska sadarbība – sākot ar zvanu kvalitāti, beidzot ar elektroniskās saziņas veidiem.

    Lai gan sākumā pulkstenis šķita pārāk liels manai rokai un šķita, ka ikdienā šis varētu būt traucējošs faktors, tas ir gana ērts, turklāt ekrāns ir ērti pārvaldāms. Priecē arī skaņas regulēšanas opcija, kas ir iestrādāta pulksteņa korpusā. It kā sīkums, bet patīkami.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē