• Kino skatīšanās mājās vairs nekad nebūs tāda kā agrāk: Samsung OLED TV

    Reklāmraksts
    6. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Televizors ir viens no ikdienas sabiedrotajiem atpūtai mājās – filmu vakari, ceļojumu apskati, izklaides šovi un dažādas videospēles ļauj izbaudīt tehnoloģiju pasauli ar ekrāna palīdzību. Samsung, ar savu jauno, moderno OLED televizoru piedāvā elpu aizraujošu satura skatīšanās pieredzi, pārvēršot jūsu dzīvojamo istabu par kinoteātri. Kā pareizi izmantot jaunā televizora neierobežotās iespējas un kas īpašs šajā modelī?

    Īsts videospēļu cienītāju sapnis

    Jaunais OLED televizors ir apliecinājums Samsung apņēmībai nodrošināt vislabāko skatīšanās pieredzi. Līdz ar OLED (OLED tulkojumā no angļu valodas – «Organic Light Emitting Diode», proti – gaismu izstarojošā, organiskā diode) tehnoloģijas parādīšanos jūs pieredzēsiet bagātākas krāsas –  dziļākus melnos toņus un izcilu krāsu kontrastu. Šis televizors būs ideāli piemērots videospēļu cienītājiem, jo tam ir nepārspējama attēla kvalitāte. Neural Quantum 4K procesors – jaudīgs, ar mākslīgo intelektu darbināms procesors, kas pārveido attēlu 4K formātā.

    Televizors automātiski pielāgo spilgtumu, pastiprina kontrastu, izceļ objektus un palielina izšķirtspēju, nodrošinot izcilu attēlu. Spēlējot videospēles vairs nevajadzēs uztraukties par saraustītu attēla kvalitāti, jo pateicoties inovatīvajai Motion Xcelerator Turbo Pro 4K 144Hz funkcijai, televizors nodrošina maksimālu veiktspēju, radot nemainīgi skaidru attēlu un darbojas ar neticamu ātrumu. Šim modelim ir arī piestiprināms Slim One Connect panelis. Tas ir vienkāršs un neuzkrītošs kabeļu pārvaldības risinājums, kas ļauj pievienot visas TV ievades ierīces ar vienu kabeli. Turklāt, to var piestiprināt tieši pie televizora statīva.

    Vēl nebijusi attēla kvalitāte

    Televizoram ir izcila attēla kvalitāte – HDR jeb High Dynamic Range (augsts dinamiskais diapazons) ir tehnoloģija, kas ļauj precīzāk attēlot vizuālās detaļas gan ļoti spilgtā, gan ļoti tumšā attēlā. Ar šādu izšķirtspēju OLED displejs garantē kristāldzidrus attēlus un neatkarīgi no tā, vai skatieties savas iecienītākās filmas, spēlējiet jaunākās videospēles vai straumējiet iemīļotās TV pārraides, jūs noteikti novērtēsiet televizora attēla kvalitāti.

    Šis modelis (S95C) spēj attēlot krāsas, kas ir gandrīz identiski pietuvinātas realitātei un tam ir par 30% lielāks spilgtums nekā iepriekšējajam modelim (S95B). Lai pilnībā izbaudītu ekrāna dzidro attēlu, iesakām izvēlēties atbilstošu distanci no tā. Lai aprēķinātu ideālo attālumu, reiziniet ekrāna izmēru (centimetros) ar 1,2.  Jaunais Samsung OLED pieejams 55, 65 un 77 collu izmēros. Ja jums ir 55 collu televizors, optimālais skatīšanās attālums būs 1,7 metri. Ja izvēlējāties 65 collu televizoru 2 metri un 77 collu televizoram 2,3 metri.

    Audio, ko novērtēsiet katru reizi skatoties televizoru

    Lai gan kristāldzidrs attēls ir būtisks, arī televizora audio sistēma ir svarīga, lai patiesi radītu nepārspējamu skatīšanās pieredzi. Televizors ir aprīkots ar mūsdienīgu audio sistēmu, nodrošinot īpaši dzirdu skaņu. Izmantojot Dolby Atmos trīsdimensiju skaņu sistēmu, jūs jutīsieties tā, it kā atrastos kinoteātrī.

    Perfekts apgaismojums skatoties televizoru

    Apgaismojums ir īpaši svarīgs, lai izbaudītu visas televizora funkcijas. Lai samazinātu atspīdumu ekrānā un nodrošinātu spilgtu attēla kvalitāti, televizoru vislabāk novieto tālāk no tiešas saules gaismas vai spilgta apgaismojuma. Tomēr, ja vēlaties skatīties televizoru dienas laikā, pateicoties tā HDR ekrānam, plašajai krāsu gammai un spilgtuma regulēšanas iespējai – tā nebūs problēma.

    Tāpat, televizorā iestrādāti dažādi ekrāna spilgtuma modeļi, kuri katrs piemērots dažādiem apgaismojuma spilgtumiem telpā. Piemēram, ja vēlaties skatīties filmas tumšākā dienas laikā, tad noteikti izvēlaties «movie mode». Aicinām arī domāt par dabai draudzīgākām izvēlēm, iestatījumos ieslēdzot enerģijas taupīšanas režīmu, kas samazina enerģijas patēriņu aptumšojot ekrānu, kad telpā ir tumšāks apgaismojums.

    Televizora augstumam ir nozīme

    Televizora uzstādīšana vajadzīgajā augstumā ir vēl viena no lietām par, ko domāt tam izvēloties vietu. Svarīga, bet vienkārša lieta ir pārliecināties, vai apsēžoties TV ekrāna centrs ir acu līmenī. Pareiza augstuma izvēle ne tikai uzlabos skatīšanās pieredzi un komfortu, bet arī samazinās kakla slodzi, ja ilgāk skatīsies televizoru.

    Papildus jau minētajām īpašībām jāpiemin arī tas, ka televizors ir estētiski pievilcīgs un būs kā labs papildinājums jebkuras mājas dizainā. Uzlabojiet mājas izklaides iespējas un ļaujieties elpu aizraujošam piedzīvojumam.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē