• Kas ir Olaplex un kā tas darbojas?

    Reklāmraksts
    20. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Mirdzoši un gari mati ir daudzu cilvēku sapnis. Mūsdienu skaistumkopšanas nozarē ir pieejami daudzi produkti, kas dod solījumus par skaistiem un veselīgiem matiem. Viens no visplašāk pazīstamajiem matu kopšanas zīmoliem šajā jomā ir Olaplex – produkts, kas ir ieguvis uzticību no profesionāļiem un ikdienas lietotājiem visā pasaulē. Šajā rakstā Jūs uzzināsiet, kas tieši ir Olaplex, kā tas darbojas un kādas ir šī zīmola produktu priekšrocības.

    Kas ir Olaplex?

    Olaplex ir matu kopšanas zīmols, kas tika radīts, lai risinātu vienu no populārākajām matu kopšanas problēmām – bojātus matus. Uzņēmums tika radīts 2014. gadā, Olaplex formulu izgudroja pasaules vadošie materiālzinātnes un ķīmijas lietpratēji — Dr. Ēriks Preslijs un Dr. Kreigs Hokers. Šie lietpratēji izgudroja ķīmisku sastāvdaļu, kas atjauno pārrautos matu savienojumus, neizmantojot silikonu un minerāleļļas ķīmiskās apstrādes laikā vai pēc tās.

    Olaplex ir mērķis ir atjaunot un novērst matu bojājumus. Tas darbojas molekulārā līmenī, atjaunojot matu disulfīdu saites, kas var rasties, piemēram, matu balināšanas un krāsošanas rezultātā. Olaplex rašanās bija ievērojams notikums matu kopšanas industrijā, jo tas piedāvā profesionālu un inovatīvu pieeju matu stiprināšanai un aizsardzībai.

    Kā tas strādā?

    Olaplex darbība balstās uz vienkāršu, bet efektīvu principu – tā stiprina un aizsargā matu saites, kas var tikt bojātas dažādu ķīmisko un fizisko faktoru ietekmē. Olaplex izmanto aktīvo vielu, ko sauc par bis-aminopropil diglikol dimaleat, lai veicinātu matu atjaunošanos un aizsardzību.

    Olaplex darbības procesa posmi:

    • Savienošana (1. solis): Pirmkārt, Olaplex No.1 tiek piemērots matiem pirms matu krāsošanas vai citiem ķīmiskiem apstrādes procesiem. Tas palīdz saglabāt matu saites veselas un stipras, novēršot to bojājumus no ķīmiskiem produktiem;
    • Stiprināšana (2. solis): Nākamais solis ir Olaplex No.2 lietošana. Tas turpina stiprināšanas procesu un palīdz matiem atgūt elastību un spīdumu;
    • Matu kopšana mājās (3. solis): Olaplex No.3 ir paredzēts, lai matu kopšanai mājas. Šo produktu var izmantot ikdienas matu kopšanā. Tas turpina stiprināšanas procesu un palīdz saglabāt matu veselību starp profesionāla friziera apmeklējumiem.

    Olaplex priekšrocības

    Kādas ir Olaplex produkcijas priekšrocības?

    • Matus aizsargā no bojājumiem: Olaplex palīdz samazināt bojājumus, ko var izraisīt matu krāsošana, balināšana, ķīmiskā apstrāde un dažādu matu ieveidošanas rīku izmantošana;
    • Matus padara elastīgus un stiprus: Olaplex stiprina un atjauno matus, padarot tos elastīgus un spīdīgus;
    • Pagarina matu krāsas noturēšanos: Vai Jums ir krāsoti mati? Olaplex var palīdzēt saglabāt matu krāsu ilgāk spilgtu un noturīgu, jo produkti novērš krāsas izskalošanos;
    • Matus var vieglāk ieveidot: Stiprinot matus un atjaunojot to struktūru, Olaplex padara tos vieglāk ieveidojamus.

    Kam ieteicams lietot Olaplex produktus?

    Olaplex produkti ir izstrādāti, lai sniegtu labumu ikvienam, kurš cenšas uzlabot savu matu veselību un izskatu. Tie ir piemēroti plašam cilvēku lokam – gan tiem, kuriem ir bojāti mati no regulāras matu krāsošanas, balināšanas vai ieveidošanas ar matu taisnotāju vai citiem rīkiem, gan tiem, kuri vēlas saglabāt matu veselību un spīdumu.

    Olaplex ir kļuvis par iemīļotu matu kopšanas produktu gan profesionāļiem, gan ikdienas lietotājiem, jo tas piedāvā inovatīvu pieeju matu kopšanai, stiprinot to struktūru un aizsargājot no bojājumiem. Lai iegūtu vislabākos rezultātus, varat apmeklēt profesionālu matu salonu, kur izmanto Olaplex, un turpināt mājas kopšanu ar Olaplex No.3. Tas garantēs veselus un spīdīgus matus, kuriem ir izturība pret dažādiem ikdienas pārbaudījumiem.

    Olaplex produkciju varat iegādāties internetveikalā «Notino».

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē