• Kādu materiālu dvieļiem izvēlēties 2021. gadā

    Reklāmraksts
    28. decembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    TOP 100 sarakstā «Kas jāizmet no sava dzīvokļa pirms jaunā gada?» ir ierakstīti vannas istabas dvieļi? Tas ir pareizi. Pirmkārt, mājās jābūt 2–3 dvieļiem katram. Mazgāt tos sanāks biežāk, un dvieļi pēc gada vairs nebūs tik pievilcīgi, tāpēc varēsiet tos izmest bez pārmetumiem. Otrkārt, jauni dvieļi ir laba iespēja atjaunot vannas istabas interjeru. Katrai dizaina detaļai ir tendences, kas atjaunojas katru gadu, arī vannas dvieļu krāsām un materiāliem 2021. gadā būs savi noteikumi.

    2021. gada aktualitātes

    Krāsas

    • Balta vannas istaba
    • Melnbalta
    • Pelēka
    • Tumši pelēka
    • Dzeltena
    • Oranža
    • Violeta vai ceriņkrāsas
    • Zila
    • Zaļa

    Nav obligāti jāveic remonts un jāpārkrāso sienas. Atjaunojiet vannas istabu ar tādiem interjera elementiem kā dvieļi vai vannas paklāji! Varbūt jums liekas, ka ar vienu dvieli neko mainīt nevar, taču tā nav. Dvieļa krāsa var būt noteicošā detaļa vannas istabā.

    Materiāli

    Dvieļu iegāde ir ļoti atkarīga no jūsu vēlmēm. Galvenais faktors vannas dvieļu iegādei ir šķiedra. 100% kokvilna ir dvieļu zelta standarts, jo ​​tā ir izturīga, mīksta un absorbējoša. Jūs varat izvēlēties turku vai ēģiptiešu kokvilnu – tās bieži uzskata par labākajām, jo ​​tām ir garākas šķiedras, tādējādi iegūstot maigāku sajūtu un lielāku izturību. Spektra otrā galā ir mikrošķiedra – sintētisks materiāls, kas gatavots no neilona un poliestera. Lai gan no šī auduma var radīt daudz pieejamākus un ļoti ātri žūstošus dvieļus, tie parasti nav tik mīksti vai absorbējoši kā kokvilna.

    Vēl viens faktors, kas jāņem vērā, ir dvieļa svars, ko mēra gramos uz kvadrātmetru jeb GSM. Šie skaitļi cilvēkiem šķitīs diezgan abstrakti, vienkārši paturiet prātā, ka vannas dvieļa vidējais svars parasti ir aptuveni 500 gramu uz kvadrātmetru. Šim skaitlim pieaugot, dvieļi kļūst smagāki un mīkstāki, kas nozīmē, ka to izžūšana prasa ilgāku laiku. GSM samazinoties, dvieļi var būt plāni un nenozīmīgi, kaut arī tie ātri izžūst.

    Būtu daudz ērtāk, ja varētu atnākt uz veikalu un, skatoties uz dvieļiem, uzreiz zināt, kāds katram ir blīvums un sastāvs. Interneta veikalā https://www.nostra.lv šāda iespēja tiek piedāvāta – atzīmē sev vēlamos kritērijus meklēšanas filtrā. Veikals NOSTRA piedāvā neticami plašu krāsu izvēli, izcilu kvalitāti un patīkamas cenas – viss, lai jūsu vannas istabā radītu svaigumu, izmantojot 2021. gada aktuālos materiālus un krāsas.

    • Turcijas kokvilna un Ēģiptes kokvilna

    Abas ir štāpeļšķiedras, kas audumus dara mīkstākus un stiprākus. Tomēr turku kokvilna ir populārāka vannas dvieļu ražošanā un pazīstama ar to, ka tā ātrāk žūst nekā Ēģiptes kokvilna.

    • Lins

    Lina audumi ātri absorbē mitrumu, un tiem piemīt mērenas antibakteriālas īpašības. Lina diegu dvieļus var izmantot pat cilvēki ar jutīgu ādu un noslieci uz alerģijām. Viens no aktuālākajiem trendiem ir naturālie toņi, pelēkie un bēšie dabas toņi. Lins ir ideāls materiāls, lai jūsu vannas istaba būtu atbilstoša aktuālajām tendencēm.

    • Bambuss

    Vēl viens aktuāls dabisks materiāls ir bambuss. Atšķirībā no kokvilnas (kuras audums sastāv no izkaisītām šķiedrām) bambusa izstrādājumi, pateicoties pavedienu integritātei, absorbē mitrumu divreiz labāk. Turklāt šādam produktam ir dabiska antiseptiska iedarbība un tas labi žūst. Starp citu, ja dodaties uz pludmali, neatradīsiet labāku dvieli kā tas, kas izgatavots no bambusa. Tā ka līdz ar galvenajām īpašībām bambusam ir arī dzesēšanas efekts.

    • Žakards

    Žakarda dvieļi ar rakstu ideāli piestāvēs baltajām vannas istabām, gaiši pelēkajiem un citiem gaišajiem toņiem. Pateicoties rakstam, žakarda dvieļi izskatās moderni, un tādu dvieļu krāsa un raksts noteikti būs noteicošie elementi 2021. gada aktuālajā interjerā.

    • Velūrs

    Materiāls, kas līdzīgs velveta audumam, izgatavots no pieciem diegiem. Velūrs tik labi neabsorbē mitrumu, bet ir ļoti patīkams taustei. Velūra dvieļi labi izskatīsies interjerā ar zelta elementiem, piemēram, zelta spoguļu rāmis vai trauki ziepēm un zobu birstēm, vai tumšo krāsu interjerā, ar tumši pelēkām sienām vai tumšu vannu.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē