• Inovatīvi televizoru aksesuāri – veids, kā atsvaidzināt interjeru

    Reklāmraksts
    1. decembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Televizori kļūst aizvien lielāki, un attēla kvalitātes standarti – augstāki. Iepriekš patērētāji raizējās, ka liela izmēra televizoros attēla kvalitāte nenodrošina pienācīgu pikseļu spilgtumu un solītā satura kvalitāte var rezultēties vizuālā diskomfortā.

    Pateicoties tehnoloģiskajām inovācijām, jaunākās paaudzes televizori sniedz pavisam nebijušu un personalizētu skatīšanās pieredzi, pielāgojot saturu skatīšanās apstākļiem un videi. Jau 15. gadu Samsung ir atzīts par vadošo TV ražotāju, un šī gada visvairāk gaidīto jaunumu QLED televizoru kategorijā – Samsung NEO QLED televizoru – un tā izcilo attēla veidošanas tehnoloģiju augstu novērtējuši arī tehnoloģiju apskatnieki.

    QLED televizors atšķiras no parastajiem televizoriem ar to, ka tas veidots uz kvantu punktu (Quantum Dot) tehnoloģijas bāzes. Televizoram ir LED gaismas diožu šķidro kristālu displejs, kurā attēla un krāsu intensitātes uzlabošanai tiek izmantoti kvantu punkti. Tas nozīmē, ka ekrānā redzamais saturs tiks attēlots ar 100% krāsu piesātinājumu, iegūstot izcilas un noturīgas krāsas. Kvantu punkti rada dažādu krāsu gaismas atkarībā no to nanodaļiņu lieluma – jo lielāks izmērs, jo sarkanāka krāsa; jo mazāks izmērs, jo zilāka krāsa.

    Izvēloties jaunu televizoru savam mājoklim, uzmanība jāpievērš ne tikai tehnoloģiskajiem risinājumiem, bet arī dažādām dizaina niansēm. Līdz ar jau ierastajām izklaides funkcijām televizori ir kļuvuši par neatņemamu interjera elementu. Ar dažādu aksesuāru palīdzību telpai var piešķirt jaunu izskatu, akcentējot arī personīgo stilu. Piemēram, kad televizors ir izslēgts, tā ekrānu var pārvērst gleznā, atspoguļojot tajā mākslas darbus, vai arī novietot uz īpaša statīva.

    Balstoties uz jaunākajām tendencēm, Samsung piedāvā unikālus televizoru aksesuārus, kas piemēroti Neo QLED televizoram.

    SolarCell Remote – pults, kas darbojas Ar saules baterijām

    Jaunākās paaudzes televizori pārsteidz ne tikai ar attēla izšķirtspēju un kvalitāti, bet arī ilgtspējīgiem risinājumiem, kas izmantoti to ražošanā. Piemēram, Samsung Neo QLED televizora pults ir izgatavota no pārstrādātiem materiāliem un darbojas ar saules baterijām. Pulti var uzlādēt ne tikai saules, bet arī telpu apgaismojums. Kopumā ik gadu visā pasaulē tiek izmantoti aptuveni 15 miljardi bateriju, bet tikai 2% no šī apjoma tiek pārstrādātas. Šis ilgtspējīgais risinājums palīdz saudzēt vidi.

    Studio statīvs

    Agrāk televizoru mēdza novietot tikai pie sienas vai uz TV galdiņa, tagad mājokļu iekārtošanas jaunākās tendences jau sen ir aizvirzījušās prom no šī koncepta. Pateicoties Studio statīvam, to var novietot kā mākslas darbu uz molbertam līdzīga statīva. Aksesuārs, kas iemieso eleganci un modernismu, noteikti neatstās vienaldzīgu nevienu.

    Slim Fit sienas stiprinājums

    Minimālisma piekritējiem patiks viegli uzstādāmais un nemanāmais Slim Fit sienas stiprinājums. Stiprinājums ļauj pat līdz divām reizēm samazināt atstarpi starp televizoru un sienu. Tādējādi to ir iespējams novietot pēc iespējas tuvāk sienai. Izvēloties televizoru ar šādu stiprinājumu, komplektā nāk arī viens savienojuma vads, kurš nodrošinās televizora savienojumu ar visām pārējām ierīcēm. Vads ir gandrīz neredzams, tāpēc tas būs labākais risinājums sakārtotai videi un ļaus izvairīties no liekiem vadu mudžekļiem.

    Skaņas josla

    Lai gan jaunākās paaudzes televizoriem ir izcila audiosistēma, kas nodrošina spilgti reālu 3D skaņu, pievienojot speciālu skaņas joslu Samsung Q-Series Soundbar, audio pieredzi var paspilgtināt vēl vairāk. Pateicoties izmantotajām tehnoloģijām, skaļrunim sinhronizējoties ar televizoru, skaņa tiek kalibrēta un pielāgota telpai. Tiek radīts telpiskais efekts, kas ļauj izbaudīt nebijušu akustiskās skaņas kvalitāti un saturu.

    Uzzini vairāk par Neo QLED izcilo attēla kvalitāti Samsung Latvia mājaslapā www.samsung.lv.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē