• Iespēju galaktika

    Reklāmraksts
    31. marts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Attēli uzņemti ar Galaxy S23 Ultra
    Foto: Publicitātes foto
    Attēli uzņemti ar Galaxy S23 Ultra
    Kāda ir uzvaras formula, lai triumfētu plašajā Android viedtālruņu klāstā? Līdz ar jaunā Galaxy S23 Ultra nonākšanu tirgū zīmolam Samsung ir atbilde uz šo jautājumu.

    Samsung turpina beidzamo gadu tendenci – būt viedtālruņu topa piekšgalā. Sāncensība ar Stīva Džobsa radīto zīmolu nereti vairāk atgādina atšķirīgu filozofiju sadursmes, bet, runājot par Android tirgu, piedāvāto iespēju ziņā Samsung ir izdevies noķert, pieradināt un gandrīz līdz pilnībai noslīpēt ideju par lielisku viedtālruni.

    Jaunais Samsung Galaxy S23 Ultra balstās uz sava priekšgājēja labākajām īpašībām, papildinot tās ar jaunāko Snapdragon 8 Gen 2 procesoru, kas nodrošina One IU 5.1 sistēmas ātrdarbību. Tas ļauj arī saglabāt zemāku ierīces temperatūru, vieglāk tikt galā ar vairākiem procesiem vienlaikus un strādāt efektīvāk.

    Ja meklējat mazu un vieglu viedtālruni, kas iegulsies džinsu kabatā un netraucēs veikt pilates, jāsaprot, ka S23 Ultra ir citi mērķi. Viedtālrunis lepojas ar 6,8 collu QHD+ displeju, kas attēlo notiekošo 120 Hz atsvaidzes intensitātē, bet videospēļu režīmā hercu skaits pieaug pat līdz 240 Hz. Tātad nekādas attēla raustīšanās vai kaitinošas aiztures! Šāda lieluma ekrāns būtiski atvieglo filmu vai seriālu skatīšanos, bilžu albuma šķirstīšanu un sērfošanu internetā, turklāt to viegli iespējams darīt pat spilgtā saulē. Turot rokās telefonu, korpusa uzbūves kvalitāte rada premium sajūtu, bet acis priecē kāds no četriem pasteļtoņiem. Jāatzīmē, ka telefona izveidē izmantoti pārstrādājamie materiāli, nekādi nelaupot šiku.

    Ir padomāts arī par drošību un ilgmūžību. Displeju aizsargā Corning Gorilla Glass Victus 2 rūdītais stikls, bet mūsu datus sargā Samsung Knox sistēma. Patīkami, ka arī ultraskaņas pirkstu nospiedumu lasīšana strādā zibenīgi.

    Mūsdienās viens no augstas veiktspējas viedtālruņu trumpjiem neapšaubāmi ir kamera. Salīdzinājumā ar tā priekšteci S22 Ultra jaunais modelis ieguvis divtik vairāk megapikseļu, platleņķa kamerai sasniedzot 200 MP. Pikseļu skaits pats par sevi nav noteicošais faktors, jo liela nozīme ir arī citiem faktoriem, piemēram, fotogrāfijas pēcapstrādei.

    Ikdienas lietotājam svarīgi ir nevis skaitļi, bet rezultāts, un šajā ziņā piecu kameru sistēma patiesi ierindojas starp līderiem. 10x optiskā un digitālā tālummaiņa ļauj pietuvināt objektus, būtiski nezaudējot attēla kvalitāti. Neatkarīgi no apgaismojuma uzņemtie 4K video vai attēli ir asi un detalizēti, ļaujot ikvienam bez lieka saspringuma uzņemt kvalitatīvus kadrus. Velkot ārā no ūdens lielo lomu vai ķerot kadrus rallijā, nozīme ir katrai sekundei, tāpēc prieks, ka autofokuss, pēcapstrāde un ražotāja veiktie uzlabojumi piezūmošanā ir kā brīnumains trio, kas nostrādā ik reizi, kad noklikšķināt uz ekrāna. Turklāt tiek piedāvāts pat spiegu filmu cienīgs simtkārtīgs palielinājums, lai pietuvinātu Mēness krāterus, – gluži kā mazais teleskops tavā kabatā. Zvaigžņu vērotājiem patiks, ka speciālais nakts režīms ļauj uzņemt arī kvalitatīvas astrofotogrāfijas.

    Tiem, kas vēlas piekoriģēt attēla uzņemšanas iestatījumus pēc saviem ieskatiem, pieejams Pro režīms, savukārt Expert Raw lietotnē var profesionāli apstrādāt bildes. Šim gadījumam itin labi noder uzlabotais S Pen irbulis. Šī ir unikāla funkcija, kas integrēta viedtālruņa korpusā, – tuvākajos konkurentos tā netiek piedāvāta. Pat tie, kas līdz šim nav vēlējušies šādu fīču lietot ikdienā, ar laiku varētu pierast pie zīmulim līdzīgā priekšmeta lietošanas. Neatkarīgi no tā, vai izmantojat to fotoapstrādē, teksta izgriešanā vai vienkārši bīdot pa ekrānu atkarību raisošos Candy Crush saldumus, pie viedā irbulīša ļoti ātri var pierast.

    Kādam tā var būt tikai stila lieta, bet citiem S Pen var kļūt par ļoti noderīgu palīgu ikdienas darbos. Jāpiemin, ka S Pen irbuli var izmantot, lai attālināti aktivizētu kameru.

    Bildes un augstas kvalitātes video ātri vien var aizpildīt brīvo vietu telefona atmiņā, tāpēc S23 Ultra pieejams pat ar viena terabaita (1 TB) atmiņu, kas vēl nesen bija iedomājama tikai personālajos datoros. Tāpat pieejama arī 256 un 512 GB versija.

    Jaunais Galaxy S23 Ultra akumulators spēris nozīmīgu soli uz priekšu, baterijai nodrošinot vairāk nekā 50 stundu darbību. Tas nozīmē, ka pat naskāko geimeru rokās akumulators izdzīvos dienu, bet mērenā ikdienas lietošanā – divas trīs dienas.

    Aplūkojot jebkuras tehnoloģiju jomas vērtību prizmu, kurā salīdzinām kvalitāti, veiktspēju un cenu, jāņem vērā vienkārša patiesība – iekārojama prece nekad nemaksās lēti. Samsung moderno viedtālruņu tirgū uzreiz ienāca ar trim modeļiem: mūsu testēto Galaxy S23 Ultra, kā arī Galaxy S23+ un Galaxy S23. Katrs no tiem ir savā cenu kategorijā, ļaujot atrast piemērotāko.

    Šis ir viedtālrunis, kas paaudžu gaitā no saziņas ierīces izaudzis par palīgu satura veidošanā, apvienojot to ar izklaidi. Tie, kas sekojuši līdz Rolls-Royce zīmola stratēģijai, zina, ka jauna modeļa izveidē nav nepieciešamas revolucionāras pārmaiņas. Tā vietā labāk piešķirt nelielus, bet pareizus akcentus jau pircēju iemīļotam modelim, padarot to vēl labāku. Vai redzat filozofiskas līdzības ar jauno Samsung S23 Ultra?

    Samsung Galaxy S23 Ultra

     
    Procesors Snapdragon 8 Gen 2
    Operētājsistēma Android 13
    Ekrāns 6,8 collu QHD+ AMOLED 2x
    Atsvaidzes intensitāte 1–240 Hz
    Kameras 12 MP īpaši plata leņķa
      200 MP platleņķa
      10 MP telefoto (3x zoom)
      10 MP telefoto (10x zoom)
      12 MP priekšējā kamera
    Akumulators 5000 mAh
    Atmiņa 256 GB–1 TB
    RAM 8–12 GB
    Uzlāde Maksimums 45 W / 10 W bezvadu
    Ūdensnoturība IP68
    Cena No 1419 €

     

    Reklāmas materiāls sadarbībā ar

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē