• Ideālā Ziemassvētku dāvana, kas iepriecinās katru zinātkāru bērnu

    Reklāmraksts
    2. decembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Decembris ir klāt, un straujiem soļiem tuvojas arī svētku laiks, ko ar lielu nepacietību gaida gan lieli, gan mazi. Dāvanu sarūpēšana saviem mīļajiem nenoliedzami ir viena no gada nogales patīkamākajām nodarbēm, taču tas varbūt arī visai izaicinošs un laikietilpīgs uzdevums, lai sagādātu patīkamu pārsteigumu, kas paliks atmiņā vēl ilgi.

    Un nav noslēpums, ka tieši bērni ir tie, kuri svētkus un dāvanas gaida visvairāk, tāpēc vecākiem ik gadu ir jāspēj savas atvases iepriecināt ar dāvanām, kas liks no jauna noticēt svētku brīnumam, neatkarīgi no tā, vai bērnu aizrauj transportlīdzekļi, leļļu mājas vai, piemēram, dzīvnieki. LEGO DUPLO jau gadu desmitiem ilgi ir viens no iecienītākajiem rotaļlietu zīmoliem pasaulē, un tā daudzveidīgie spēļu komplekti ir ideāla dāvana Ziemassvētkos un citos īpašos notikumos, kas palīdz saliedēt ģimeni, aicinot pavadīt brīvos brīžus kopā. Laiks, ko bērni pavada ar vecākiem, ir ļoti svarīgs, īpaši mūsdienu ikdienas steigā. Īstenojiet dažādas lomu spēles, ļaujiet vaļu iztēlei, asiniet prātu, pilnveidojiet bērna hobijus un uzziniet vairāk par savu jaunāko paaudzi caur jautrām rotaļām ar dažādajiem LEGO DUPLO sērijas komplektiem pirmsskolas vecuma bērniem! Tā ir ideāla dāvana svētkos katram zinātkāram bērnam.

    Rotaļas, kas palīdz attīstīt dažādas prasmes

    Tematiskie LEGO DUPLO komplekti ir piemēroti bērniem vecumā no 1,5 līdz 5 gadiem, kuri vēl tikai iepazīst krāsaino klucīšu pasauli. Tie bērnam atklās bezgalīgas jautrības pasauli, kā arī mudinās mācīties rotaļājoties. Spēle ir intuitīvākais veids, kā bērni var apgūt jaunas prasmes, gūt pārliecību, attīstīt komunikācijas spējas un radošumu, kā arī iegūt un pilnveidot jaunus hobijus, paralēli izkopjot loģisko domāšanu un stiprinot emocionālo saikni ar vecākiem un draugiem. Pavadiet brīvo laiku kvalitatīvi un lietderīgi, izzinot pasauli bērna acīm!

    Mācīt bērniem skaitļus var būt visai laikietilpīgs process. Taču kāpēc to nedarīt ar aizraujošas rotaļas palīdzību? Ir pierādīts, ka bērni labāk uztver un iegaumē informāciju, ja tā ir saistīta ar pozitīvām emocijām. Pat 18 mēnešus veci mazuļi var pamazām iemācīties skaitīt ar LEGO DUPLO Ciparu Vilciena (Number Train 10847) komplektu. Savukārt pašiem mazākajiem celtniekiem patiks būvēt un pārbūvēt krāsaino vilcieniņu, vienlaikus tikai mācoties pazīt ciparus.

    Kuram bērnam gan nepatīk izspēlēt mājas dzīvi un iejusties mammas vai tēta lomā? Un kurš mazais nav sapņojis par savu leļļu māju ar virtuvi un guļamistabu? Šādām rotaļām ideāli piemērota ir Modulārā rotaļu māja (Modular Playhouse 10929), kas ir lieliska dāvana bērniem no 2 gadu vecuma. Praktiskas rotaļlietas veicina bērnu radošās iemaņas, palīdz apgūt ikdienas dzīves prasmes, piemēram, ēdiena gatavošanu un gulētiešanu, kā arī sniedz bērniem gandarījumu, jo viņi paši ir šī stāsta noteicēji. Būvējot, pārbūvējot un vienkārši rotaļājoties ar bērnu, vecāku un dzīvnieku figūriņām, bērni var pilnveidot motorikas iemaņas, kā arī sociālās un emocionālās prasmes.

    Savukārt interaktīvais Tvaika lokomotīves (Steam Train 10874) komplekts palīdzēs attīstīt bērna iztēli un apgūt agrīno lomu spēļu prasmes, lai baudītu nebeidzamus ceļojumus un piedzīvojumus, turklāt to var izmantot jau no 2 gadu vecuma. Komplektā ir iekļauta lokomotīve, ko piespiežot, tā sāk braukt, pieci darbības klucīši, kurus var novietot uz sliežu ceļiem, lai vilciens ieslēgtu gaismu, radītu trokšņus vai mainītu virzienu, kā arī dzelzceļa stacija un daudz kas cits, kas pārņems zinātkāra bērna interesi stundām ilgi. Papildus pieejama arī lietotne lejupielādei, lai atklātu vēl vairāk rotaļu iespēju, tostarp tālvadības pults funkciju, kā arī atjautīgus uzdevumus, ko paveikt kopā.

    Ugunsdzēsējs nenoliedzami ir viena no katra bērna sapņu profesijām, un ar aizraujošo Ugunsdzēsēju automašīnas komplektu (Fire Engine 10901) tagad ikvienam zinātkārajam pasaules glābējam ir iespēja iejusties reālās dzīves varoņa ādā. Steidzieties palīgā kokā sēdošajam kaķim, liekot lietā ugunsdzēsēju mašīnu ar paceļamām kāpnēm, zilām bākugunīm un sirēnu, kas drosmīgo glābšanas operāciju padarīs sevišķi aizraujošu. Komplekts ir lieliski piemērots bērnudārza vecuma bērniem, kuri apgūst dažādas profesijas un spēju sniegt palīdzīgu roku citiem.

    Arī dažādi dzīvnieki un to iepazīšana ir veids, kā bērni atklāj pasauli, un kurš gan bērnībā nav vēlējies rūpēties par sunīti, kaķīti un citiem mājdzīvniekiem? Ar LEGO DUPLO sērijas komplektu Lauku sētas dzīvnieki (Farm Animals 10870) šo sapni iespējams īstenot, aizvedot bērnu rotaļu ceļojumā uz dzīvnieku pasauli, lai pieskatu pūkainos lauku mīluļus. Palīdziet novietot vistu būrī, aizvest sivēnu uz barotavu un teliņu pie ūdens spaiņa, kā arī noglaudiet draudzīgo kaķi. Bērnudārza vecuma bērni bez grūtībām uzbūvēs vistu sprostu, un tas lieliski noderēs agrīno būvēšanas un mājdzīvnieku aprūpes prasmju izkopšanā, ļaujot vaļu fantāzijai dažādu ikdienas stāstu izdzīvošanā.

    Turpretī konstruktoru komplekts Pasaules dzīvnieki (World Animals 10907) iepazīstinās bērnu ar eksotiskiem savvaļas dzīvniekiem un dabu, aizvedot mazos pasaules pētniekus rotaļu ceļojumā uz tālām aizjūras zemēm. Dodieties safari izbraucienā pa Āfrikas savannu, kur mīt graciozās lauvas un žirafes, vai arī apciemojiet kolorīto Āziju ar tās tropiskajām pludmalēm, smilšu pilīm un pandas lācēniem. Bet tas vēl nav viss, jo interesanti dzīvnieki mīt arī mežā un pat dienvidpolā. Atliek vien doties ceļā un tos visus iepazīt savām acīm. Izglītojošo rotaļlietu komplekts piedāvā 21 daudzveidīgu dzīvnieku, ēku, transportlīdzekļu, personāžu un piederumu klāstu, kas pirmsskolas vecuma bērniem sniedz nebeidzamas iespējas aizraujošām rotaļām dzīvnieku pasaulē.

    Plašāka informācija par LEGO komplektu sērijām dažāda vecuma bērniem pieejama zīmola mājas lapā.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē