• Ceļojumi ar bērniem – noderīgi ieteikumi un aizraujoši galamērķi

    Reklāmraksts
    12. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Freepik
    Ikdienas steigā, kad pieaugušie ierakušies darbos, bet bērni aizņemti ar mācībām skolā un pulciņiem, nesanāk pavadīt daudz laika kopā. Taču brīvlaiki un atvaļinājumi ļauj izbaudīt kopā būšanas prieku, ko vēl lieliskāku padara ceļojumi ar bērniem. Rakstā esam apkopojuši noderīgus ieteikumus, ceļojot ar bērniem, kā arī idejas ar interesantiem galamērķiem, kur aizbraukt ar bērniem.

    Ceļojums ar bērniem – kas jāzina pirms došanās ceļā

    Lai ceļojums būtu izdevies un brīvdienas ar bērniem nesabojātu nepatīkami pārsteigumi, iesakām jau iepriekš noskaidrot visu nepieciešamo informāciju par noskatīto galamērķi. Ja dodies ceļā kopā ar bērniem ārpus Šengenas zonas un ES, noteikti pārbaudi, kādi dokumenti jums būs nepieciešami.

    Uzticamākais palīgs, kur meklēt informāciju par ceļošanu ar bērniem, ir Ārlietu ministrijas mājaslapa. Tur atradīsi visu aktuālāko informāciju. Tāpat iespējams noskaidrot, kur dodoties nepieciešama tikai pase, bet kur vajadzēs arī bērna dzimšanas apliecību vai citus dokumentus.

    Parūpējies par ceļojuma apdrošināšanu, kā arī pārliecinies, vai nav nepieciešamas kādas īpašas potes, lai pasargātu sevi un tuvākos no infekcijas slimībām. Noderēs arī informācija par laikapstākļiem, ēdienu, siestas laiku un citām attiecīgās kultūras niansēm, lai atpūta ar bērniem izdotos patiesi lieliska.

    Galamērķi, kas patiks gan lielajiem, gan mazajiem

    Ieplānots atvaļinājums vai bērniem skolas brīvlaiks – un tā vien gribas aizmukt no ikdienas un redzēt jaunas vietas. Pieaugušo un bērnu intereses ne vienmēr sakrīt, to mēs labi zinām. Kur aizbraukt ar bērniem, lai priecīgi būtu gan viņi, gan jūs paši? Piedāvājam vairākus ieteikumus – šie ceļojumi ar bērniem patiks gan lielajiem, gan mazajiem ceļotājiem.

    Turcija

    Brīnišķīgs klimats ar saules dāsni piepildītām dienām un iespēju atpūsties gan pludmalē, gan interesantās ekskursijās – to visu un vēl vairāk piedāvā Turcija. Šīs valsts labi attīstītā tūrisma nozare to pamatoti padarījusi populāru. Ceļojot ar bērniem, īpaši mazākiem, kas paši vēl nav lieli staigātāji, ir patīkami, ka vari izvēlēties viesnīcu ar plašu teritoriju un daudzveidīgām tajā piedāvātajām izklaidēm – dažādiem baseiniem, akvaparkiem un citām bērniem tīkamām izklaidēm. Brīvdienas saulē, siltumā un pie ūdeņiem novērtēs visa ģimene.

    Polija

    Vai zināji, ka Varšavā ir Eiropā lielākais ūdens atrakciju parks? Mūsu gandrīz vai kaimiņvalsts prot gan patīkami pārsteigt, gan iepriecināt.  Turklāt ceļojums uz Poliju ar bērniem piedāvā lielisku cenas, kvalitātes un ceļā pavadītā laika balansu. Varšavā iesakām apskatīt tās vēsturisko centru un skaisto Karalisko Lazenku parku. Brīnišķīgs galamērķis, kuru piedāvājam sasniegt ar autobusu – tas sevišķi patiks tiem, kas nelabprāt izvēlas lidot ar lidmašīnu.

    Polijai ir ko piedāvāt arī tiem, kuri iecienījuši brīvdienas pavadīt relaksējoties un laiskojoties kādā SPA centrā. Iesakām atpūtu SPA kompleksā Belostokā, kas ļaus kārtīgi izplunčāties mazajiem, savukārt atpūsties un atslābt lielajiem. Patīkamus iespaidus sagādās arī pilsētas vēsturiskā centra un Braņicku pils apmeklējums.

    Ja dodaties uz Polijas dienvidu daļu, Krakovas virzienā, noteikti iesakām apmeklēt Polijas lielāko atrakciju parku «Energylandia». Elpu aizraujoši braucieni «amerikāņu kalniņos» garantēs neaizmirstamas ceļojuma atmiņas!

    Ēģipte

    Ceļojums uz Ēģipti ar bērniem ļaus baudīt gan sauli, jūru un ūdens atrakciju parkus, gan doties elpu aizraujošās ekskursijās, atklājot Ēģiptes senatni. Iespēja savām acīm redzēt Abu Simbelu vai Lielo Sfinksu, ļauj vēstures grāmatu lappusēm atdzīvoties.

    Lielisks kūrorts, kurp doties, ir Šarmelšeiha – šī kūrortpilsēta Sinaja pussalā, Sarkanās jūras krastā piedāvā daudzveidīgas izklaides, pat neizejot no viesnīcas teritorijas. Bet ārpus tās laika pavadīšanas iespēju ir neskaitāmi daudz. Kūrorts slavens ar skaistajiem koraļļu rifiem, tāpēc daudzi turp dodas, lai nirtu un snorkelētu. Tāpat Šarmelšeiha aicina apskatīt iespaidīgās tuksneša ainavas Krāsainajā kanjonā un Sinaja kalnā.

    Parīze

    Ceļojumi ar bērniem piedāvā dažādus aizraujošus galamērķus, taču reti kurš no tiem būs tikpat slavens un kārots kā Parīzes Disnejlenda. Ceļojums uz Disnejlendu Parīzē ļaus piedzīvot viesošanos iespaidīgā atrakciju parkā un apciemot iecienītos animācijas filmu varoņus. Tas neatstās vienaldzīgus arī pieaugušos.

    Savukārt Francijas galvaspilsētā noteikti jāredz Eifeļa tornis un Triumfa arka. Iesakām arī apmeklēt arī savenajo Luksemburgas dārzu un ielūkoties vismaz kādā no izcilajiem muzejiem.

    Kā nepārmaksāt, ceļojot ar bērniem

    Ceļošana ar bērniem var izmaksāt visai dārgi, taču, paturot prātā dažus ieteikumus, noteikti izdosies gan ietaupīt, gan doties lieliskā ceļojumā.

    • Meklē pēdējā brīža piedāvājumus – tie ļaus iegādāties ceļojumu par zemāku summu. Tiesa, tādā gadījumā ceļā jādodas jau tuvākajās dienās un ir visai grūti paredzēt vai šādi piedāvājumi būs pieejami arī vēlamajos atvaļinājuma datumos.
    • Lai nepārmaksātu par ēšanu, iespējams, izdevīgāks būs All Inclusive piedāvājums viesnīcā. Tas ļaus katram ēst to, kas garšo, un tik daudz, cik gribas.
    • Apsver maršrutus tepat kaimiņvalstīs vai tuvajās ārzemēs. Tāpat seko līdzi, kad dažādos galamērķos tuvojas beigām aktīvā sezona. Šajā laikā iespējams atrast krietni izdevīgākus piedāvājumus, jo tūristu pieplūdums mazinās.
    • Autobusu ceļojumi parasti būs jūtami lētāki par aviolidojumiem – ja ceļš nav pārlieku ilgs, tas būs pa spēkam arī bērniem.

    Ceļojumu Bode piedāvā plašu galamērķu klāstu, lai ceļojumi ar bērniem nestu prieku gan pieaugušajiem, gan bērniem, veidojot kopīgas ģimenes atmiņas. Mūsu piedāvājumā atradīsi arī sevišķi izdevīgus piedāvājumus, tostarp kategorijā «pēdējā brīža ceļojumi ar bērniem». Ienāc mūsu mājaslapā, iepazīsties ar ceļojumu piedāvājumiem un izvēlies savu nākamo atpūtas galamērķi!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē