• MÁDARA Botanic Retinol serums – izcils sabiedrotais jutīgai ādai (un ne tikai)

    Reklāmraksts
    20. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Nav daudz tādu ādas kopšanas sastāvdaļu, kas var sacensties ar sintētiskā retinola spējām cīnīties ar novecošanas pazīmēm. Bet ko darīt, ja tava āda galīgi nesatiek ar sintētisko retinolu?

    Iepazīsties ar MÁDARA Time Miracle Botanic Retinol serumu — dabīgu retinola alternatīvu, kas nodrošina sintētiskajam retinolam līdzvērtīgus rezultātus, nekairinot ādu.

    Kāpēc izvēlēties dabīgu retinola alternatīvu

    Ja meklē saudzīgu veidu, kā uzlabot ādas tvirtumu, tekstūru un mirdzumu, MÁDARA Time Miracle Botanic Retinol serums kļūs par tavu labāko sabiedroto.

    Lai gan sintētiskais retinols un tā ādu atjaunojošās spējas ir iespaidīgas, tas nebūs piemērots visiem, jo var izraisīt virkni nepatīkamu blakusparādību — ādas kairinājumu, apsārtumu un lobīšanos, kā arī pastiprinātu jutīgumu pret sauli, turklāt to nevar lietot grūtniecības un zīdīšanas laikā.

    Kamēr daži ādas tipi retinolu panes bez grūtībām, ja āda ir jutīga, reaktīva vai ar noslieci uz rozāciju, tas var saasināt ādas stāvokli. Bet ko darīt, ja nevaru lietot retinolu? Šādās situācijās ir vērts dot priekšroku augu izcelsmes alternatīvām, kas spēj kalpot kā lielisks retinola aizstājējs.

    MÁDARA Botanic Retinol serums spēj nodrošināt sintētiskajam retinolam līdzvērtīgus rezultātus bez negatīvajām blakusparādībām, turklāt tas ir pietiekami saudzīgs, lai to varētu lietot arī jutīgas ādas īpašnieki, kuri vēlas efektīvi mazināt ādas novecošanās pazīmes.

    MÁDARA Botanic Retinol iepakojums

    Kā darbojas MÁDARA retinola alternatīva

    MÁDARA Time Miracle Botanic Retinol seruma pamatā ir inovatīvs 4% augu izcelsmes retinola alternatīvas komplekss, kas palīdz uzlabot ādas elastību, mazināt krunciņas un hiperpigmentāciju ar dermatoloģiski pierādītu efektivitāti.

    Līdzīgi kā retinols, MÁDARA dabīgā retinola alternatīva atbalsta ādas šūnu atjaunošanos un veicina kolagēna sintēzi, ļaujot izmantot sintētiskā retinola priekšrocības bez tam raksturīgā kairinājuma.

    Botanic Retinol serums palīdzēs:

    • nogludināt krunciņas;
    • uzturēt ādu elastīgu un tvirtu;
    • mazināt pigmentācijas plankumus;
    • uzlabot ādas tekstūru un toni;
    • mazināt akni un izsitumus.

    Ja vēlies uzzināt vairāk par seruma efektivitāti un gaidāmajiem rezultātiem, lasi MÁDARA Botanic Retinol serums un tā superspējas.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē