• 7 veidi, kā izmantot pārnēsājamo bezvadu projektoru

    Reklāmraksts
    18. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Filmu skatīšanās, sporta pārraides, fitnesa treniņi vai ceļojumu bilžu atmiņu vakari – projektors ir ļoti noderīgs sabiedrotais, kas jebkurā vietā un laikā pulcēs pie lielā ekrāna. Ērts, viegli pārnēsājams un ieliekams somā – Samsung The Freestyle 2nd Gen projektors ļaus izbaudīt dažādas vizuālās pieredzes dažādos veidos un apstākļos.

    Filmu vakari ar augstas kvalitātes saturu

    Ar spilgtiem krāsu un augstas izšķirtspējas attēliem projektors ļaus skatīties filmas un seriālus jebkur – gan darbdienu vakaros mājās, gan organizējot āra kino. Turklāt divus šī modeļa projektorus iespējams savienot pārī un iegūt divreiz lielāku 160 collu mājas kinozāles ekrānu, kas būs piemērots plašākām telpām un apjomīgākiem pasākumiem.

    Datorspēles uz lielā ekrāna

    Datorspēļu cienītāji novērtēs iespēju pievienot projektoram Bluetooth spēļu kontrolieri. 180 grādu dinamiskais leņķis ļaus projicēt ekrānu pat uz griestiem un spēlēt datorspēles, neizkāpjot no gultas. Par skatīšanās virsmas piemērotību nav jāuztraucas, jo ierīce automātiski koriģē nelīdzenus attēlus, lai pielāgotu ekrānu un tas vienmēr būtu taisns horizontālajā un vertikālajā plaknē.

    Sporta treniņi un veselīgs dzīvesveids

    The Freestyle 2nd Gen projektors jau ir aprīkots ar pieeju YouTube un citām tiešsaistes platformām, lai ērti sekotu līdzi sporta treniņiem un veselīga dzīvesveida saturam arī mājās. Projektorā ir iebūvēti 360 grādu skaļruņi, un to iespējams savienot arī ar bezvadu austiņām.

    Radošas fotogrāfijas un mākslas projekcijas

    Multimākslinieks Kaspars Blūms-Blūmanis jeb Kašers projektoru izmanto savā ikdienas darbā mākslinieciskiem risinājumiem, lai iegūtu efektīvas fotogrāfijas ar projekcijām digitālajam saturam. «Mazais, praktiskais un vieglais projektors tiešām ir atvieglojis manu darba ikdienu un mākslas darbu izstrādi. Perfekts produkts, kuru izmantoju neskaitāmos veidos gan filmu vakariem, gan kā dizaina objektu ar gaismas pop-art attēliem, kas piešķir manai mājai interesantu dizainisko sajūtu un stilu,» stāsta Kašers.

    Profesionālas prezentācijas

    Ērtie un viegli pārnēsājamie projektori ir lieliski piemēroti profesionālu prezentāciju veidošanai. Sagatavoto prezentāciju datorā vai telefonā var ērti kopīgot ar projektoru un prezentēt arī mājas apstākļos, darbā vai pat konferencēs. Projektors ir saderīgs ne tikai ar Samsung, bet arī citu zīmolu viedierīcēm.

    Pārgājieni un ceļojumi

    Kompaktais projektora izmērs ļauj to viegli paņemt līdzi ceļojumos un pārgājienos. Iepazīt maršrutus, dabas daudzveidību, vakarā noorganizēt brīvdabas kino – izmantošanas iespējas ir gana plašas. Turklāt ar papildu bezvadu akumulatoru ierīce nebūs atkarīga no elektrības.

    Noskaņa un sajūtas svētkos

    Projekcijas var radīt atbilstošu noskaņu svētku reizēs, izmantojot kādu no ierīcē saglabātajiem Ambient režīmiem, piemēram, izmantot Happy Birthday teksta projekciju dzimšanas dienā, radīt kamīna noskaņu Ziemassvētkos vai mākslas galeriju savās mājās.

    Pārnēsājamais projektors piedāvā plašas iespējas izklaidei, radošumam un ikdienai. Vēlies skatīties filmu, spēlēt videospēles vai uzņemt mākslas fotogrāfijas – pārnēsājamais projektors sniegs visu nepieciešamo, lai to īstenotu.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē