• X Faktora uzvarētāja Gluzunova uzlabo krūtis interneta tiešraidē: Man nebija svarīgs vīra viedoklis

    Plastiskā operācija
    Anastasija Kuzminova
    27. septembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: INSTAGRAM
    Šova X Faktors uzvarētāja un triju bērnu mamma ne tikai atklāti paziņoja, ka nolēmusi veikt krūšu plastisko operāciju, bet arī ļāva ikvienam to vērot interneta tiešraidē.

    Gluzunova daudzus gadus sadzīvojusi ar to, ka viņas āriene pašai šķitusi ne sevišķi laba.

    «Kopš bērnības man ir krūškurvja deformācija – riba labajā pusē bija stipri izvirzīta uz āru, bet otra krūts bija dziļumā. Man tas radīja diskomfortu, un man nepatika staigāt apakšveļā. Kādēļ nēsāt krūšturi, ja nav krūšu?

    Pēc pirmā bērniņa piedzimšanas krūtis bija stingras, par ko ļoti priecājos, bet jau otrajā grūtniecībā manām krūtīm bija D izmērs – sulīgas un skaistas! Taču tad manas krūtis tika izēstas un pazuda,» neslēpa Elīna. Lai beidzot iegūtu ideālas krūtis, dziedātāja nolēma gulties zem skalpeļa. Maijā viņa sazinājās ar plastikas ķirurģi Eviju Rodki-Sproģi, kura, uzzinot viņas stāstu, piedāvāja problēmu atrisināt.

    «Tas bija pacilājoši, un es uzreiz piekritu. Daktere manā priekšā nolaidās kā eņģelis – tā es viņu uztveru. Operācija man tika uzdāvināta, var teikt – tā bija sadarbība,» PDz atklāja Gluzunova. Citādi šī operācija viņai būtu izmaksājusi aptuveni četrus tūkstošus eiro.

     

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    LV/ENG Jau pirmajā vizītē, kad Dr. Evija Rodke – Sproģe tikās ar @elina.gluzunova , daktere zināja, ka būs nepieciešama atkārtota vizīte. Pirmajā tikšanās reizē Elīnai bija pagājis salīdzinoši neilgs laiks pēc dzemdībām, tāpat viņa bija apņēmusies līdz operācijai arī nomest dažus liekus kilogramus. Šie faktori būtiski ietekmē nepieciešamo operācijas plānu. Pie kāda gala plāna Dr. Rodke – Sproģe kopā ar Elīnu nonāca? – Tiks veikta krūšu formas un tilpuma korekcija, izmantojot B-Lite vieglajiem krūšu implantiem. Tā kā Elīnas pašas audi ir gana biezi un smagi, daktere ir nolēmusi implantus likt virs muskuļa – zem dziedzera. Šajā gadījumā izvēlējāmies B-Lite implantus, kas nodrošinās mazāku gravitācijas ietekmi un būs piemēroti Elīnas aktīvajam dzīvesveidam. Dziedātājas operācijai sekot līdzi varēsi jau 7. septembrī, kad aktīvi dalīsimies ar story un live video! Seko mums @aestheticabeautyclinic un @elina.gluzunova Instagram! Already on the first visit, when Dr. Evija Rodke – Sproge met Elīna Gluzunova, the doctor knew that also second visit would be necessary. At the first meeting, a relatively short time had passed after giving birth, and she was also determined to lose weight before the operation. These factors affect the required operation plan. What Dr. Rodke – Sproģe and Elīna decided? – Breast shape and volume correction will be performed using B-Lite Lightweight Breast Implants. Since Elīna’s own tissues are quite thick and heavy, the doctor has decided to place the implants above the muscle – under the gland. In this case, we chose B-Lite implants, which will provide less gravitational impact and will be suitable for Elīna’s active lifestyle. You will be able to follow the singers’ surgery on September 7, when we will actively share stories and live videos! Follow us @aestheticabeautyclinic and @elina.gluzunova on Instagram! Ārstniecības iestādes reģistrācijas kods: 010001909

    A post shared by Aesthetica Beauty Clinic (@aestheticabeautyclinic) on


     

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    LV/ENG Dziedātāja un 3 bērnu māmiņa Elina Gluzunova stāsta par savu izvēli:“Katram ir jābūt laimīgam un apmierinātam ar sevi!” Kā viņa nolēma, ka vēlas veikt krūšu formas un tilpuma korekciju? Kāpēc Elīna nekautrējas un piekrīt publiski dalīties savā pieredzē? Kā mums gāja konsultācijā un ko par Elīnas gadījumu saka Dr. Evija Rodke Sproģe? Noskaties pilno video (saite profila aprakstā), iepazīsti Elīnu, ieskaties konsultācijas norisē un uzzini vairāk!🎬 📞💌Ja arī Tu vēlies uzzināt vairāk par krūšu korekcijas iespējām, droši piesakies konsultācijai, zvanot +371 20385822 vai rakstot uz [email protected]! Ārstniecības iestādes reģistrācijas kods: 010001909 Singer and mother of 3 – Elīna Gluzunova talks about her choice: «Everyone must be happy and satisfied with themselves.». How did she decide to have a breast shape and volume correction? Why is Elīna not shy and wants to share her experience in public? How did the consultation went and what Dr. Evija Rodke – Sproģe says about Elīna’s case? Watch the full video (link in bio), get to know Elīna, take a look at the consultation and find out more!🎬 📞💌If you also want to know more about breast correction options, feel free to apply for a consultation by calling +371 20385822 or writing to [email protected]! Medical institution registration code: 010001909

    A post shared by Aesthetica Beauty Clinic (@aestheticabeautyclinic) on


    Elīna sociālajos tīklos dalījās izjūtās, gatavojoties operācijai, atbildēja uz fanu jautājumiem un veica tiešraides no klīnikas. Šajās dienās viņai pa pēdām sekoja operators, kas par dziedātājas pārvērtībām izveidoja īsfilmu.

    «Mūsdienu sievietes ir aizspriedumainas un parasti šādu izšķiršanos slēpj. Baidās arī jautāt par to, lai gan vēlas uzzināt vairāk.

    Lai iedvesmotu sievietes nebaidīties, nolēmu dalīties savā pieredzē, stāstot par operācijas aizkulisēm.

    Pat nespēju saskaitīt, cik daudzas man rakstīja uzmundrinājuma un pateicības vēstules,» stāstīja Elīna.

    Taujāta, kā viņas vīrs uztvēra to, ka Elīna publiski dalās ar tik intīmu notikumu un atrāda savas krūtis sociālajos tīklos, dziedātāja atzinās: «Vīru nostādīju fakta priekšā.

    Man nebija svarīgs viņa viedoklis, jo šo operāciju veicu tikai sevis dēļ.

    Šī bija tā reize dzīvē, kad domāju tikai par sevi. Manas krūtis nebūs pārspīlēti lielas, bet gan tādas, lai es pati sev šķistu sievišķīga.» Viņa piebilda, ka neplāno dižoties ar dziļiem dekoltē, jo viņai vienmēr labāk paticis atkailināt plecus vai muguru.

    Ne visus sajūsmināja Elīnas atklātība un daudzās tiešraides no klīnikas.

    «Bija tādi, kas sacīja – būtu labāk naudu bērniem tērējusi! Kāda dāma rakstīja – ja jau šādu operāciju demonstrē, tad jārāda arī, kā spirāli ievieto. Man šķiet, tā domāja padomju laikos, kad par seksu nerunāja, bet bērni dzima. Tiem, kas man rakstīja, cik tas ir šausmīgi, es atbildēju, ka darīju to sev un sievietēm, kuras vēlas vairāk uzzināt par šādām operācijām,» pauda Elīna.

    «Katram dzīvē var pienāk brīdis, kad nepieciešams veikt plastisko operāciju. Mūsdienās cilvēki vēlas saglabāt jauneklīgu izskatu, īpaši šovbiznesā. Manuprāt, neviens nevēlas ātri novecot. Ja ir šāda iespēja, neredzu iemeslu, lai to nedarītu,» sacīja Gluzunova.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē