• Mūziķis Mārtiņš Kanters tirgo ģitāru: Ja būtu labāki laiki, šo ģitāru nepārdotu

    Mūziķi
    Gita Vīksne
    21. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook
    «Ja būtu labāki laiki, šo ģitāru nepārdotu,» PDz atzīst mūziķis.

    Mūziķis un kafijas biznesa Kantero – kafija ar noskaņu īpašnieks Mārtiņš Kanters, kuru daudzi atceras kā Mārtiņu Ruski, februāra beigās interesentiem par 150 eiro piedāvāja iegādāties viņa 400 eiro vērto ģitāru Tanglewood TW28 CHWL.

    «Pats ģitāru biju maz lietojis – vien pāris kāzu ceremonijās un īpašajos pārsteigumos. Mums tā arī neizdevās līdz galam sadraudzēties,» atzīst mūziķis.

    Taujāts, vai no instrumenta nolēmis šķirties finansiālu apsvērumu dēļ, Mārtiņš ir vaļsirdīgs: «Jā un nē. Ja būtu labāki laiki, ģitāru droši vien nepārdotu. Nopirktu vēl vienu, un man vienkārši būtu vairāk ģitāru. Laiku starp kafijas gatavošanas reizēm izmantoju, lai praktizētos ģitāras spēlē, un tagad gribu izmēģināt kaut ko jaunu. Lai iegādātos noskatīto ģitāru, jau kādu laiku klusiņām krāju no tā saucamajām tējas naudām.

    «Taču kādā brīdī sapratu – vēlos pie jauna instrumenta tikt ātrāk, tāpēc jāšķiras no kāda, kas man jau ir.» Jauns saimnieks viņa ģitārai atradies ātri.»

    Mārtiņš atzīst – atšķirībā no daudziem kolēģiem, viņš par darba trūkumu nevarot sūdzēties. «Man neklājas spīdoši, bet ir labi. Man ir darbs gan Latvijas Radio 2, gan kafijas kioskā Olainē. Aiz letes esmu gandrīz katru dienu. Ir daudz jāstrādā, un reizēm darba diena ilgst pat 13 stundas,» tā mūziķis.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē