• Mārīte Kola par atpūtu Turcijas kurortā: Šis ir īstais laiks izbaudīt atpūtu

    Atpūta
    Gita Vīksne
    21. jūnijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Uzņēmēja gadu cītīgi ievēroja visus ierobežojumus un ceļojumus neplānoja. Nupat Mārīte atgriezusies no saulainās Turcijas un atzīst – šis esot īstais laiks, kad izbaudīt tukšos kūrortus.

    «Turcijā nebiju bijusi vismaz 10 gadu, jo atpūta kūrortos vienkārši nav manu ceļojumu mērķis,» PDz saka uzņēmēja Mārīte Kola. Parasti ārzemju ceļojumos viņai patīkot būt nepārtrauktā kustībā.

    «Lai gan neesmu radusi visu dienu gulšņāt pie baseina, šoreiz kopā ar ģimeni izlēmām doties uz kūrortu Turcijā. Jau kopš pandēmijas sākuma ievērojām visus ierobežojumus un prasības un laikā, kad tika ieteikts neceļot, nekur arī nedevāmies. Jau gadu nebijām bijuši ārzemju ceļojumos,» stāsta Kola.

    «No lidostas uz viesnīcu Turcijā un atpakaļ uz lidostu devāmies ar privāto transfēru. Nekādas drūzmēšanās pasu kontrolē nepiedzīvojām, jo Turcijā ieradāmies jau ar saviem QR kodiem. Esmu saņēmusi abas vakcīnas pret Covid-19, tomēr, atgriežoties mājās, veicu testu gan Turcijā, gan Rīgas lidostā, un abi bija negatīvi,» stāsta Mārīte.

    «Turcijā apmetāmies viesnīcā, kas bija aizpildīta labi ja par 25 procentiem, un tūristu vidū bija gan grūtnieces, gan ģimenes ar maziem bēbīšiem,» atceras viņa.

    «Nelielā cilvēku skaita dēļ atpūsties kūrortā bija patiešām bauda. Septiņos no rīta varēju viena nopeldēties milzīgā, 75 metrus garā viesnīcas baseinā un pēc tam dodoties uz pasakaini skaistu ziedu dārzu golfa laukumā,» atceras Kola.

    «Nevēlos ar savu stāstu nevienu iedrošināt doties ceļojumā. Taču, ja tava iekšējā balss to prasa, esi vakcinējies un ievēro visus noteikumus, ko attiecīgā valsts prasa, šis ir īstais laiks izbaudīt atpūtu bez tik ierastajiem tūristu pūļiem.

    Mēs nedrīkstam būt šausmīgi bailīgi no visa, jo pievelkam to, no kā visvairāk baidāmies. Mans moto jau daudzus gadus ir – mūsu dzīve ir tāda, kādus lēmumus mēs ik minūti pieņemam, un mūsu vietā tos nepieņems neviens cits,» saka Mārīte.

    «Es šajā ceļojumā jutos droši, jo visi kūrorta darbinieki lietoja sejas maskas, un mēs izvēlējāmies neiet ārpus kūrorta teritorijas. Saņēmu sev nepieciešamo saules un D vitamīna daudzumu un jutos patiešām patīkami,» atzīst viņa.

    Kola un jau plāno nākamo ceļojumu. Uz kurieni? «Vēlos doties uz Latgali!» paziņo Mārīte.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē