• Kas to būtu domājis? Atklāj, kas «Balss maskā» slēpās Planētas terpā

    Šovs
    Estere Jansone
    22. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes attēls
    Svētdien, 21. aprīlī, visa Latvija turpināja minēt, kurš slēpjas zem TV3 šova «Balss Maskā» piecām krāšņajām maskām. Šajā vakarā uz skatuves kāpa Lapsa, Sirds, Princese, Planēta un Slaims, kā arī vakara īpašā zvaigzne – Melnais krauklis.

    Vakara izskaņā detektīvi vienojās, ka laiks atmaskot mūžīgi kustībā esošo Planētu, zem kura maskas bija paslēpusies TV personība Armands Simsons.

    Planēta šajā vakarā skatītājus priecēja ar leģendārās grupas «The Beatles» mūziķa Džona Lenona dziesmu «Imagine». Vairāku nedēļu garumā detektīvi bija izteikuši aizdomas, ka zem Planētas maskas varētu būt paslēpies tieši Armands, arī šajā vakarā trīs no četriem detektīviem tā domāja. Vienīgi Krivenchy atteicās piekrist kolēģiem, uzskatot, ka zem maskas slēpjas aktieris Andris Bulis.

    Pēc maskas noņemšanas Samanta Tīna atzina, ka Planētas maska viņai bijis viscietākais rieksts tieši pavedienos redzēto ciparu dēļ. Armands izskaidroja, ka cipars «75» apzīmēja bumbiņu skaitu «SuperBingo» lototronā, bet +81 norādīja uz starptautisko Japānas telefona kodu, un tieši šobrīd Japānā mācās viņa vecākā meita Patrīcija Paula.

    Šķetinot Planētas pavedienus, skatītāji uzzināja, ka citi pavedienos redzētie cipari arī ietvēra svarīgu vēstījumu – Armands ir dzimis 1979. gadā, ar sievu Ivetu kopā gandrīz 30 gadu, 18 gados pirmo reizi parādījies TV un jau 14 gadus strādā «SuperBingo». Vēl pavedieni atklāja, ka Armands ir ļoti komunikabls runasvīrs, protot arī sulīgi lamāties un, iespējams, to visu iemācījies jau bērnībā, kad skudrupūžņu stilā mitinājies ar vairākām ģimenēm vienā mājoklī. Reiz piedzīvojis izdegšanu un iestājas par atbalstu mentālajai veselībai. Lai gan viņam daudz jātur rokās mikrofons, liels darbs tiek veikts pašā galvenajā bumbā – galvā. Bet arī ar parastajām bumbām Armands ir draugos – viņš labi spēlē basketbolu.

    Taču Planētas maska nebija vienīgā, kas šajā vakarā krita. Kā īpašā vakara zvaigzne šajā vakarā uzstājās Melnais krauklis. Zem viņa maskas bija paslēpies talantīgais šefpavārs Māris Jansons, kurš izpildīja Eda Šīrana dziesmu «Perfect». Pārsteidzošā kārtā divi no detektīviem – Mārtiņš Spuris un Samanta Tīna – pēc dziesmas nodziedāšanas un pavedieniem uzreiz spēja noteikti, ka zem maskas paslēpies tieši Māris.

    Šovs  «Balss Maskā»:

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē