• Kristapu Valteru sāpina tēva vienaldzība: Mazbērni viņam nerūp

    Attiecības
    Gita Vīksne
    12. februāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    «Savas trīs mazmeitas – manas meitas – viņš nav redzējis vispār…» par savu tēvu basketbola leģendu Valdi Valteru PDz saka viņa jaunākais dēls.

    «Vislielākais feils ģimenē ir tad, kad tavs tētis liek mīksto saviem mazbērniem. Egoisms ir šīs pasaules lielākā problēma. Katrs domā tikai par sevi… Nožēlojami!!!» pagājušajā nedēļā tviterī pavēstīja basketbolists Kristaps Valters.

    «Izdarīju to emociju uzplūdā,» par tēvam Valdim Valteram veltīto ierakstu PDz sacīja Kristaps. Nākamajā dienā viņš šo ziņu no sociālajiem tīkliem izdzēsa.

    «Tas bija tēvam adresēts mesidžs. Gribēju, lai cilvēks beidzot atmostas,» teica Kristaps un atzinās, ka viņu sāpinot tēva vienaldzība pret viņa bērniem. «Viņam neinteresē tas, ko dara viņa mazdēls. Viņam aug mazdēls, kurš spēlē basketbolu, turklāt dara to patiešām talantīgi. Manā dēlā ir kaut kas gan no manis, gan no mana tēva.

    Mēs it kā dzīvojam blakus mājās, taču tēvs ne reizi nav ienācis un apjautājies, kā klājas manam dēlam. Nav painteresējies par viņa basketbola spēlēm.

    Mazbērni viņam ir vienaldzīgi,» skumji nopūšas Kristaps.

    «Es vienmēr esmu bijis patiess. Ja man ir kaut kas, ko teikt, es maucu. Man vienalga, ko par mani domā. Vienkārši pasaku, un viss,» skaidro Kristaps. Izlasot sev veltīto ziņu tviterī, Valdis Valters izmeta vien strupu repliku: «Vai tad skaidrā kāds to varētu uzrakstīt?» Diemžēl viņa viedokli par dēla pausto PDz pagājušajā nedēļā tā arī neizdevās uzzināt.

    Kristaps apgalvo, ka viņš gan savas kļūdas nebaidās atzīt. «Jā, arī es savulaik biju tāds tēvs, kas pavadīja maz laika kopā ar saviem bērniem. Šķīros no sievām, dzīvoju ārzemēs – tas nebija viegls periods. Taču tagad esmu mainījies. Pēdējo pusgadu ļoti nopietni basketbolā trenēju savu dēlu. Priecātos, ja tajā iesaistītos arī mans tēvs,» saka Kristaps, kurš nesen nodibinājis Basketbola akadēmiju.

    «Strādāju ar jaunajiem basketbolistiem – trenēju viņus individuāli. Attīstu prasmes, uzlaboju trūkumus,» informē Kristaps. «Mēs ģimenē tikām audzināti par cilvēkiem, kas dzīvē var izsisties. Taču ģimeniskuma mums diemžēl pietrūkst. Es, piemēram, būtu laimīgākais cilvēks pasaulē, ja varētu ieraudzīt savu mazbērnu.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē