• Kristaps Zutis: Sētas runcim nevajadzētu sevi dēvēt par tīģeri

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    25. februāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: LETA / Ieva Leiniša
    Podkāstā «No Bullshit Expierience ar Andri Kiviču» uz sarunu tika aicināts bokseris Kristaps Zutis, kurš atklāti stāsta par attieksmi pret Mairi Briedi, attiecībām ar sociālajiem tīkliem, kā arī par pieredzi ar grādīgajiem dzērieniem. Tāpat viņš norāda, ka jau ilgstoši ir atkarīgs no sociālajiem tīkliem, kur tieši heiteri ir tie, kuri palīdz nopelnīt naudu.

    Jaunākajā raidierakstā Kristaps Zutis atklāj, ko domā par Mairi Briedi un viņa izteikumiem publiskajā telpā, dēvējot sevi par tīģeri, savukārt citus apsaukājot par sivēniem. Viņš ir pārliecināts, ka ir tādi cilvēki, kuriem nevajadzētu sniegt intervijas žurnālistiem, jo nekas labs no tā nesanāk.

    «Sētas runcim nevajadzētu sevi dēvēt par tīģeri, bet sivēns varbūt patiesībā ir pitbulterjers,» pauž K.Zutis, norādot, ka «ragainajiem» vajadzētu mazāk melot gan par iešanu politikā, gan arī citiem savas dzīves aspektiem.

    Tāpat podkāstā uzzināsiet, kāpēc notika kautiņš ar dezinformatoru Niku Endziņu un kurai no boksera radiniecēm viņš «uztaisījis» bērnu, kā dēļ K.Zutis labprāt «sadotu pa purnu» konkrētajam personāžam trīs reizes dienā, ja vien būtu tāda iespēja.

    Bokseris arī skaidro savu attieksmi par to, kas ir godīgs bokss un kāpēc uz ielas labāk attiecības nenoskaidrot, kā arī kāpēc tieši “heiteri” ir tie, kuri palīdz K.Zutim nopelnīt naudu, izmantojot sociālo tīklu platformas. Tāpat sabiedrībā pazīstamais sportists runā par atkarību no telefona un detoksuno sociālajiem, kas palīdz sakārtot ikdienu, kā arī nepārtraukto dalību dažādos šovos, tostarp «Slavenības bez filtra».

    Jaunākajā podkāstā arī uzziniet, cik gados un ar ko K.Zutis zaudēja nevainību, un kāpēc pirmā laulība neizdevās un kā rodas iedvesma, uzvarēt cīņas.

    Tāpat raidījuma viesis atklāj, cik gados un kādos apstākļos pirmo reizi gadījās piedzerties. Izrādās, ka jau no bērnības bokserim bija ļauts svētkos nogaršot kvalitatīvu alu, taču pirmo reizi par daudz grādīgos dzērienus viņš izmēģināja 5.klasē, kas rezultējās ar lielu kaunu un omei apvemtām kājām.

    Tāpat viņš atklāj, kādu dzērienu Zutis vairs savā mūžā vairs nav degustējis pēc šīs neaizmirstamās pieredzes.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē