• Sipeniece un Rajecka drosmīgi atbalsta skandālā ierauto Judzi: Viņš nav monstrs!

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    14. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Mārcis Judzis
    Foto: F64
    Mārcis Judzis
    Kad mūziķa sieva atklāja laulības šķiršanas skandalozās aizkulises, daudzi Mārcim Judzim uzreiz izteica asu nosodījumu. Šovbiznesa zvaigznēm, kuras Judzi uzskata par savu draugu, ir cits viedoklis.

    Latvijas estrādes dīvu Olgu Rajecku satriecis grupas «Dzels vilks» nu jau bijušā dalībnieka Judža šķiršanās skandāls. Viņa nespēj noticēt tam, ka Mārcis varētu būt tik ļauns pret savu sievu.

    Dziedātāja vietnē «Instagram» pauž: «Mārci, tu vienmēr būsi mans draugs! Tevi pazīstu 23 gadus.

    Tu būsi vienmēr gaidīts manās mājās.

    Cik šausmīgi ir tas, ka pirmajam, kas uzraksta savu it kā taisnību, otram vienmēr ir jāattaisnojas. Mārci, esmu bijusi ar Tevi gan koncertos, gan ciemos, gan dažādos pasākumos un nekad neesmu jutusi agresivitāti vai bezkultūru no tavas puses. Labsirdības iemiesojums. Lai pietiek spēks un veselība tikt galā ar visu, kas tagad notiek starp jums visiem.»

    Ar līdzīgu vēstījumu dalās arī komiķe Baiba Sipeniece-Gavare: «Es ar Tevi esmu stāvējusi plecu pie pleca vairāku gadu garumā. Tu esi man to cilvēku sarakstā, kuru satiekot vienmēr sirds salecas priekā. Tas, kas patlaban notiek ar Tavu ģimeni, ir mūsdienu realitāte – attiecību skaidrošana «es Tev uzrīkošu īstu elli» stilā, tas arī vairs nav nekas jauns. Šādos brīžos jāiet cauri, nezaudējot ne cieņu, ne sirdsapziņu. Tu esi mans draugs,

    es Tevi pieņemu arī nebaltās dienās, jo tas Mārcis, kuru es zinu, ir sirsnīgs un talantīgs,

    jā, arī ar bohēmista kāri tvert dzīvi, bet ne tāds monstrs, kādu Tevi grasās pataisīt. Ticu, ka spēsiet visi izkāpt no šīs sāpju upes ārā. Sargi savus tuvākos, jo pasaulē tagad sāpju ir vairāk nekā gana.»  

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē