• Roberto pusgadu pēc operācijas joprojām klibo. Zem uzvalka slēpj ortozi

    Veselība
    Evija Kalnbērza
    18. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Roberto Meloni.
    Foto: Picture Agency
    Roberto Meloni.
    Pēc pusgadu ilgas pauzes viens no Latvijas slavenākajiem itāļiem Roberto Meloni tomēr atkal varēja uzstāties publikas priekšā.

    Dziedātājs un pasākumu vadītājs Roberto Meloni kopā ar Žoržu Siksnu, Vari Vētru un citiem mūziķiem uzstājās koncertā «Tik dēļ jums, daiļās dāmas…» VEF Kultūras pilī, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

    «Jā, pēc operācijas tā man bija pirmā lielā atgriešanās,» tā Roberto, kurš beidzamo reizi pasākumu vadīja pērn oktobrī. «Uzstāšanās dāmām man bija gan emocionāls pārdzīvojums, gan fiziskas rūpes par to, kā jutīšos. Cerams, zālē neviens nenojauta – man zem uzvalka ir ortoze, kas piestiprināta pie kreisās kājas ikra un ieguļas lakādas kurpē.

    Ikdienā uz ielas nedaudz piekliboju, bet uz skatuves visas sāpes pāriet,» tā Roberto.

    Itālis pagājušā gada nogalē pārcietis muguras operāciju. «Man bija diska trūce, muguras skriemelis spieda uz nerva. Gan sēžot mašīnā pie stūres, gan staigājot, cietu nežēlīgas sāpes – no kakla pa visu muguru līdz pat pēdai. Kliboju, bet tā mocījos visu pagājušo vasaru. Ar savu pozitīvismu biju pārliecināts, ka tikšu galā ar fizioterapiju un pretsāpju zālēm. Tas bija līdz mirklim, kad raidījuma «Pasaki to skaļi» ieraksta laikā vienkārši nokritu. Vispār vairs nejutu kreiso kāju, un mani aizveda uz slimnīcu. Decembrī man bija operācija, lai gan ārsts to bija ieteicis veikt jau augustā. Tagad man viss ir kārtībā, operācija bija veiksmīga, par to esmu pateicīgs dakterim Artim Gulbim,» notikušo atceras dziedātājs.

    Kā norit rehabilitācija, uzziniet jaunākajā žurnāla «Privātā Dzīve» numurā!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē