• Mūziķis Edgars Kreilis apprecas muzejā

    Slavenības
    Gita Vīksne
    2. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Edgars un Santa Kreiļi.
    Foto: No privātā arhīva
    Edgars un Santa Kreiļi.
    Jūlija beigās Ģederta Eliasa Jelgavas vēstures un mākslas muzejā laulības gredzenus mija pašmāju TV šovu dalībnieks Edgars Kreilis un viņa draudzene Santa Āboma.

    Pēc četru gadu ilgas draudzības TV muzikālo šovu «Koru kari», «X Faktors» un «Supernova» dalībnieks Edgars Kreilis un viņa draudzene Santa Āboma iestūrējuši laulības ostā. Jaunā sieva pēc kāzām pieņēma vīra uzvārdu, un nu godājama par Kreili.

    Edgars atzīst – viņu iepazīšanās stāsts izklausās pēc filmas scenārija. «Jau dienā, kad satikāmies, zināju, ka viņa būs manas dzīves sieviete. Patiesībā viss sākās ar draudzību, un,

    kad Santa saprata, ka vēlos ko vairāk, saņēmu atteikumu.

    Neatlaidība atmaksājas. Sagaidīju viņu pēc studijām, meklēju veidus, kā pārsteigt – citreiz ar ziediem, citreiz ar kādu saldumu. Ja viņa vēlējās mani redzēt kā draugu, tad centos būt labākais draugs. Vēlāk mūsu draudzībai pievienojās mīlestība, kuru jau sešus gadus lolojam,» atklāj viņš.

    «Santa nodarbojas ar pasākumu un kāzu fotogrāfēšanu. Paralēli šim hobijam uzreiz pēc studiju produktu dizainā pabeigšanas iestājās LIAA pirmsinkobācijas programmā, kur kopā ar biznesa inkubatora komandu pilnveido biznesa ideju. Viņa ir apbrīnojama sieviete. Viņas empātiskums padara Santu par izcilu draudzeni un sievu. Viņas dzīvesprieks un mērķtiecība arī mani padara labāku, tāpēc ir viegli novērtēt šīs īpašības. Santa ir ģimenes cilvēks ar plašu sirdi,» par mīļoto saka Edgars.

    Kreilis popularitāti iemantoja pirms desmit gadiem, piedaloties «Koru karos», kuros iepazinās ar savu pirmo sievu Rīgas «Zelta saules» kora dalībnieci Katrīni Bindri, kādreizējās šova Ģimene burkā zvaigznes Agritas Bindres māsu. Šova laikā pasaulē nāca viņu pirmdzimtais, vēlāk viņi kļuva par vecākiem vēl divām atvasēm. Tomēr pāris pieņēma lēmumu šķirties.

    Vairāk lasiet žurnālā «Privātā Dzīve»!

    • Kas noticis ar Raimonda Paula sievu Lanu?
    • Pugačova un Galkins pārsteidz visus. Laimas festivāla aizkulises
    • Dailes teātris pārvilinājis Maieru, Lovisu un citas zvaigznes
    • Mācītāja Krista Kalniņa meita filmējas erotiskā filmā
    • Kas ir jaunais Nacionālā teātra direktors Māris Vītols? Atklāta intervija
    Privātā Dzīve nr31/2023

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē