• «Jā, man ir sāpīgi…» Didrihsone atklāj ļoti personisku pārdzīvojumu

    Slavenības
    Estere Jansone
    5. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Elīna Didrihsone
    Foto: Ieva Andrupe
    Elīna Didrihsone
    Apģērbu veikala «Butterfly» īpašniece un interneta zvaigzne Elīna Didrihsone LTV raidījumā dalījusies savos intīmākajos pārdzīvojumos.

    Nupat LTV dokumentālajā raidījumā «Dzīvei nav melnraksta» Elīna Didrihsone stāstīja, kā tikai 19 gadu vecumā ar lielu neatlaidību un ambicijām radīja pati savu uzņēmumu. Taču viņa neslēpa arī savas popularitātes tumšo pusi. katru dienu Elīna sastopas ar ļauniem komentāriem un nenovīdīgu attieksmi. «Agrāk tas tiešām mani ietekmēja. Tas ietekmēja manu pašsajūtu, darba jaudu, es biju ļoti demotivēta, necēlās rokas kaut ko tālāk darīt līdz brīdim, kad es sapratu – ja tas traucē manai attīstībai, tad es izdarīšu visu. Es strādāšu pie sava rakstura un prāta, lai tas nespētu mani ietekmēt,» teic Didrihsone. Gadu gaitā Elīna kļuvusi teju imūna pret nejaucībām. Daudz lielākus pārdzīvojumus viņai sagādājot tas, ka Elīna nespējot ieņemt otru mazuli. «Jā, man ir sāpīgi, ka nevaru otro reizi palikt stāvoklī. Vismaz uz doto brīdi tas nesanāk. Iepriekš tas sāpēja ļoti, jo es to gaidīju kā ikmēneša džekpotu,» neslēpj Didrihsone. Taču viņa esot samierinājusies, ka tas nenotiks tagad. «Bet es ticu, ka tas nav uz visu dzīvi, un man vēl izdosies. Es gribu vēl četrus bērnus. Es vienkārši pacietīgi gaidu, lūdzot, ka Dievs iedos īstajā laikā.»

    Vaicāta, kādēļ viņa nevar piepildīt savu sapni, Elīna spriež: «Grūti pateikt. Ārsts skaidro, ka vienkārši pārāk daudz strādāju. Prāts ir ļoti nogruzīts ar darbu, un tas neļauj organismam dot to startu: hei, tu esi gatava iznēsāt grūtniecību! Man vēl no iepriekšējās grūtniecības nav atgriezušās sieviešu dienas – tas arī varētu būt iemesls, kādēļ nesanāk».

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē