• FOTO: «Musiqq» mūziķis Balceris uzcēlis sapņu māju. Gluži kā kino!

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    14. septembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Emīls Balceris
    Foto: F64
    Emīls Balceris
    Meža ielokā Bernātos piepildījies Emīla Balcera un viņa sievas sapnis – tapusi moderna māja, kurā ir viss, lai justu brīvdienu īsto garšu.

    «Mēs ar sieviņu esam uztaisījuši brīvdienu māju. Tas bija mūsu ļoti ilgi lolots sapnis,» žurnālam «Privātā Dzīve» atklāj dziedātājs Emīls Balceris. «West House» ir Balceru jaunais ģimenes bizness – moderno māju viņi kopš augusta beigām izīrē atpūtniekiem. «Pirmie viesi jau ir bijuši, un atsauksmes ir patiešām foršas,» gandarīts ir mūziķis. «Šī ir lieliska vieta – netālu no Liepājas, tikai desmit minūšu attālumā no jūras, apkārt dabas parks,» stāsta Emīls. Mūziķis uzsver – apzināti izvēlēta nomaļa vieta, lai radītu intīmu atmosfēru. «Mēs paši tur pāris reižu esam nakšņojuši, lai labāk saprastu, kas vēl pietrūkst, ko vajag uzlabot. Secinājām to, ka, no rīta pieceļoties un

    izejot uz terases iedzert kafiju, esam noķēruši to kolosālo miera izjūtu, pēc kādas ilgojāmies,» atklāj viņš.

    «Liepājas puse vienmēr ir bijusi mana miera osta, kurā jūtos patiešām labi. Tā ir arī, ciemojoties pie maniem vecākiem, aizstaigājot līdz jūrai.»

    Mūziķis uzsver – viss šajā mājā ir pašu izdomāts, izlolots un radīts. «Smejos, ka es šajā projektā esmu tehniskais direktors, kurš pārzināja būvniecību un visu dokumentāciju, bet sieva uzņēmās visas dizaina lietas. Arī ikdienā viņa būs galvenā, kas ar šo projektu nodarbosies,» saka Emīls. Viņš neslēpj – arī fiziski pats pielicis roku mājas tapšanā. «Vēl tikko kopā ar tēti uzbūvējām saimniecības ēku. Arī dēļu žoga krāsošana, zāles pļaušana un apkārtnes sakopšana ir mans darbs. Tas man viss ļoti patīk, un tāpēc jau laikam esam beidzot nonākuši līdz tam, ka mums tāda māja ir,» teic Balceris.

    Vairāk lasiet un skatiet žurnālā «Privātā Dzīve»!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē