• Aktrise Ilze Pukinska apņēmusies novājēt. Uzzini, kā viņa to dara

    Slavenības
    Gita Vīksne
    Marta Kalniņa
    18. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ilze Pukinska
    Foto: Picture Agency
    Ilze Pukinska
    Janvāris saistās ar jaunu sākumu, kad tiek izdomātas dažādas apņemšanās un izvirzīti mērķi. Arī leģendārā seriāla «UgunsGrēks» zvaigznei Ilzei Pukinskai ir kāda apņemšanās.

    «Man ir visas tipiskās sieviešu apņemšanās – atsākšu peldēt, nodarbošos ar sevi un vājēšu… Ko kārtējo reizi varēšu atkal līdz galam nepildīt,» sarunā ar žurnālu «Privātā Dzīve» saka Valmieras Drāmas teātra aktrise Ilze Pukinska, kuru vēl aizvien daudzi atceras kā košo Silviju seriālā «UgunsGrēks»..

    Ilze ik pa laikam cīnās ar liekajiem kilogramiem, un ne reizi vien viņai ir izdevies sasniegt lieliskus rezultātus. Pirms 11 gadiem aktrise piedalījās «Ievas Veselības» projekta «Jūties labi», kur iepazinās ar labākajiem speciālistiem. Tas viņai lika saprast – tievēt uz savu galvu nav prāta darbs. «Ir svarīgi pirms uzsākt cīņu ar lieko svaru pārbaudīt savu veselību, atrast pareizo treneri un dietologu. Galvenā lieta, ko esmu sapratusi – ja gribi tikt vaļā no liekā svara, neiztikt bez speciālistu palīdzības. Ar speciālistu palīdzību problēmu atrisināt ir par kādiem 80 procentiem vieglāk, nekā visu darot uz savu galvu,» toreiz stāstīja Ilze.

    «Sievietei nevajag grabēt, un zinu, ka arī man nepiestāv pārdabisks kārnums,» atzina aktrise.

    Ar speciālistu palīdzību viņa izdevās piecu mēnešu laikā tikt vaļa no 19 liekiem kilogramiem, Turklāt viņa nedz badojās, nedz pilnībā atteicās no visiem gardumiem.

    Dažus gadus vēlāk Ilze atkal sajuta, ka gribas kļūt mazliet vieglākai. Arī tad viņai talkā nāca fizioterapeits, kurš parādījis dažādus noderīgus vingrinājumus, bet uztura speciālists ieteica, kā ēst veselīgāk un mainīt paradumus. Toreiz viņai ļoti noderēja padoms dzert līdz pat sešām glāzēm ūdens dienā un ievērojami samazināt sāls patēriņu. Turklāt aktrise ievēroja stingru ēšanas režīmu. Rezultāti bija – viņa zaudēja septiņus kilogramus divu mēnešu laikā.

    Arī tagad viņa nedomā sēdēt uz ūdens un salātiem. Ilzei ir padomā labāks veids, kā justies un izskatīties labāk. «Ļoti ceru, ka man pēc teātra mēģinājumiem būs pietiekami daudz laika, lai ietu uz Valmieras Olimpisko centru. Man ir ļoti labas attiecības ar ūdeni. Mamma bija peldētāja, tādēļ es faktiski uzaugu baseinā.

    Esmu sapratusi, ka peldēšana ir baigi labā – tiek nodarbināti visi ķermeņa muskuļi, un tajā pašā laikā ūdens rada vieglumu,» norāda aktrise.

    «Biju iedomājusies, ka ļoti labi peldu, bet reiz aizgāju pie peldēšanas treneres Ilzes Butinas un viņa mani informēja – nē, man neesot pareizā peldēšanas tehnika. Sāku to mācīties un ceru, ka šogad izdosies turpināt,» apņēmusies Ilze.

     

    Ko šajā gadā paveikt apņēmušies citi populāri ļaudis, lasi žurnālā «Privātā Dzīve»!

    • Pauls jubilejā saņem īpašas dāvanas. Maestro 88. dzimšanas dienas aizkulises
    • Kargina sākusi izpārdot mantu
    • Broka izbauda brīvību. "Nesaku, ka mūžam gribu būt viena, bet..."
    • Mūrniece vairs neļauj sevi izmantot. Randiņos par vīriešiem nemaksā
    • Ēķis Bali piemeklē sev parūku
    • Dons piesakās Supernovā. Vai citiem vispār ir izredzes?
    Privātā Dzīve nr03/2024

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē