• Ziemassvētku laikā darbosies bērnu un pusaudžu uzticības tālrunis

    Bērns
    20. decembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Freepik
    Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas Bērnu un pusaudžu uzticības tālrunis no 23. līdz 29. decembrim rīko ikgadējo Ziemassvētku akciju Uzticies… Tevi dzirdēs un sapratīs.

    Tradicionālā Uzticības tālruņa Ziemassvētku akcija katru gadu tiek rīkota, lai īpašu atbalstu sniegtu tiem bērniem un pusaudžiem, kuri jūtas vientuļi, atstumti un nesadzirdēti. 

    Ziemassvētku laiks asociējas ar sirds siltumu un ģimenisku, tomēr daudzi bērni nesaņem tik nepieciešamo emocionālo atbalstu un nejūtas uzklausīti un pieņemti. Tieši tādēļ Uzticības tālruņa konsultanti Ziemassvētku akcijas laikā īpašu vērību pievērsīs tiem zvaniem, kas tiek saņemti no bērniem, kuri svētku laikā vissmagāk izjūt konfliktus ģimenē, nesaprašanos ar citiem cilvēkiem, emocionālas saiknes, atvērtības un atbalsta trūkumu, jūtas vieni un pamesti – iespēja atklāti runāt par saviem pārdzīvojumiem ir būtiska. Dažkārt arī vienkārša saruna ar kādu, kam patiesi rūp, var palīdzēt justies labāk!

    Akcijas laikā arī vecākiem un citiem likumiskajiem pārstāvjiem ir iespēja zvanīt uz Uzticības tālruni un konsultēties par jautājumiem, kas saistīti ar bērniem.

    Uzticības tālrunis 116111 ir bezmaksas tālruņa līnija, zvanot gan no fiksētā, gan mobilā telefona. Uzticības tālrunim var zvanīt visu diennakti.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē