• Uzņēmēja Marika Ģederte kaķenei izvēlas īpašu vārdu, lai piesauktu sapņu ceļojumu

    Mājas mīluļi
    Anastasija Kuzminova
    Gita Vīksne
    22. maijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: INSTAGRAM, NO PRIVĀTĀ ARHĪVA
    Līdz ar spontāno lēmumu paņemt mājās četrkājaino mīluli, kas nosaukta par Fidži, uzņēmēja cer pietuvināt ceļojumu uz sapņu salām.

    Marika stāsta, ka pērn uz citiem medību laukiem devās viens no viņas kaķiem, un bija grūti saņemties, lai paņemtu kādu vietā. Mājās jau mīt 10 gadu vecais runcis Gārfīlds, tomēr viņš vairāk dzīvo pa āru, bet Marikai gribējies mīļu murrātāju mājās.

    «Ilgstoši uzturoties mājās, var ātri pierast vienam pie otra, tādēļ nospriedu, ka tieši šobrīd ir īstais laiks jaunam mīlulim. Ierastā darba ritmā un daudz ceļojot, iespējams, nekad nepaņemtu kaķi. Bet vienu vakaru man atnāca atklāsme – vajag kaķi tūlīt un tagad. Tā es sludinājuma portālā atradu kaķeni, un viņa – mani,» priecājas Marika.

    Kaķenīte esot britu un garspalvas bezšķirnes kaķa brīvās mīlestības auglis. «Fidži ir aktīva, dzīvespriecīga, draudzīga… Turklāt viņai ir tik skaistas acis! Fidži pietiek tikai paskatīties, un mana sirds izkūst!» smaida uzņēmēja. Tomēr par skaistām acīm nedarbus piedot uzņēmēja nav gatava, sakot, ka disciplīnai jābūt.

    Noskatītajam mājdzīvniekam bija izdomāti divi vārdi, bet tieši uz Fidži kaķenīte atsaucās. Marikai tas saistās ar ceļojumu uz Fidži salām, kurās vēl nav būts.

    Viņa cer, ka, bieži saucot kaķeni vārdā, ātrāk tiks uz sapņu salām, jo tic domu materializēšanas spēkam.

    «Domas tiešām materializējas, ja tās biežāk pārcilā. Domāju, mans nākamais ceļojums būs uz Fidži salām. Tas noteikti izdosies, jo ar domu spēku man daudz kas ir piepildījies. Mēs pat neapzināmies savu potenciālu tajā,» teic uzņēmēja, kas jau bijusi 49 pasaules valstīs. Viņa arī tic – kaķi noņem ikdienas spriedzi un negatīvas emocijas.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē