• 7 padomi, kā mazināt Pilnmēness ietekmi

    Ezoterika
    Santa.lv
    Santa.lv
    27. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Vovan/Shutterstock.com
    Mēness ietekme uz cilvēkiem, dzīvniekiem un augiem sevišķi jūtama Pilna Mēness kulminācijā, taču vairāk vai mazāk tas mūs var ietekmēt visu periodu, kamēr kalendārā redzams pilna Mēness simbols.
    1. Dienās, kad ir pilns Mēness, mēģini savu ikdienas ritmu padarīt, cik vien iespējams, mierīgāku.
    2. Ēdienkarti papildini ar augļiem, dārzeņiem un ogām zilā krāsā, piemēram, mellenēm, zilenēm, upenēm, baklažāniem, pupiņām, bet, ja Pilnmēness laikā mēdz būt depresīvs noskaņojums, ieteicams izvēlēties siltus, sarkanas krāsas dzērienus, dārzeņus un ogas, piemēram, sarkanos piparus, jāņogas, avenes, tomātus. Brīnišķīgs antidepresants ir saldais apelsīns.
    3. Šķidrums jālieto vēl vairāk nekā citkārt. Vakarā īpaši ieteicama ir krūze vīgriežu, māteres vai piparmētru tējas. Tai var pievienot medu, jo tas pabaro smadzenes un sirds muskulim dod enerģiju.
    4. Vakarā ieteicama silta duša vai vanna, kuras ūdenim pievienots skuju ekstrakts vai daži pilieni lavandas eļļu. Ja ir tāda iespēja, par labu nāks kārtīga izkarsēšanās pirtī.
    5. Lai Pilnmēness netraucētu gulēt, ciešāk aizvelc guļamistabā aizkarus vai aizklāj acis ar pārsegu, ko izmanto lidojumos, – lai acu tīklene nereaģē uz Mēness stariem un enerģiju.
    6. Pret Pilnmēness izraisīto satraukumu palīdzot apģērbs vēsos toņos – zilā, violetā. Ja jūti lielu nomāktību, to spējot mazināt sarkans un rozā tonis apģērbā.
    7. Ja jūti dusmas, aizvainojumu, neapmierinātību, kas Pilnmēness ietekmē var izlauzties kā pēkšņa, grūti izskaidrojama agresija vai slimības saasinājums, centies atbrīvoties no negatīvajām emocijām – var skaitīt lūgšanas, nodarboties ar meditāciju, negatīvo enerģiju var mēģināt noskalot dušā vai izelpot, apzināti par to piedomājot.

    Zini! Mēnessjutīgs cilvēks izjūt ne tikai pilna Mēness, bet arī augoša, dilstoša un jauna Mēness fāžu maiņu. To ietekme jūtama trīs dienas.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē