• Uz sesto termiņu amatā pārvēlēts LKSF prezidents Atis Strenga

    Sabiedrība
    Līga Stirna
    Līga Stirna
    7. oktobris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Atis Strenga
    Foto: LETA
    Atis Strenga
    Līdzšinējais Latvijas Kamaniņu sporta federācijas (LKSF) prezidents Atis Strenga pārvēlēts amatā uz sesto termiņu, informē organizācija.

    Trešdien, 7. oktobrī, Rīgā, Elektrum Olimpiskajā sporta centrā norisinājās Latvijas Kamaniņu sporta federācijas (LKSF) biedru kopsapulce un valdes vēlēšanas.

    Līdzšinējais LKSF prezidents Atis Strenga tika pārvēlēts amatā uz sesto termiņu pēc kārtas. Par LKSF viceprezidentu ievēlēts Klāvs Vasks, bijušais kamaniņu braucējs, kurš startēja divvietīgajās ekipāžās un 1993. gada junioru čempionātā kopā ar Sandri Līvzemnieku izcīnīja trešo vietu. Ģenerālsekretāres pienākumus turpinās veikt Dace Gods-Romanovska.

    Nelielas izmaiņas notikušas LKSF valdē – Jura Šica vietā ievēlēts Andris Šics. Tāpat valdē darbu neturpinās arī Aivars Kalniņš un Pēteris Cīmanis. Pirmo reizi valdē ievēlēts pašreizējais Latvijas nacionālās izlases treneris un menedžeris Kristaps Mauriņš un Latvijas junioru un jauniešu izlases galvenais treneris Zintis Šaicāns. Darbu valdē turpinās Normunds Grava, kurš pārstāvēs sacensību tiesnešus, tāpat arī Dace Ābeltiņa, Ingrīda Amantova un Dace Gods- Romanovska.

    Vēlēšanās piedalījās astoņi no desmit LKSF biedriem (sporta klubiem un biedrībām). Prezidents, viceprezidents un ģenerālsekretāre ievēlēti vienbalsīgi. Amatpersonas ievēlētas uz četriem gadiem.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē