• LG uzsāk pasaulē pirmā OLED 8K televizora pārdošanu Latvijā

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    21. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Būtiskākā šīs paaudzes televizoru priekšrocība ir nākotnes redzējums jeb 8K tehnoloģija, kas demonstrē augstvērtīgāko attēla kvalitāti, ko šobrīd iespējams skatīties. NanoCell 8K nonāks veikalu plauktos šī gada novembrī, bet LG SIGNATURE OLED 8K televizors būs pieejams tikai pēc iepriekšējas pasūtīšanas.

    Kāds ir īsts 8K televizors? ICDM ir noteikusi kontrasta modulācijas (CM) mērījumu, kas precīzi un kvantitatīvi nosaka to, cik blakus esošie pikseļi ir izšķirami viens no otra. ICDM pieprasa, lai minimālā CM vērtība pārsniegtu 25% attēliem un 50% tekstam. Testos gan LG SIGNATURE OLED 8K, gan LG NanoCell 8K televizors sasniedzis CM vērtības 90% diapazonā, garantējot augstvērtīgo attēla kvalitāti.

    Kā pasaulē pirmais 8K OLED televizors un līdz šim lielākais OLED televizors, 88 collu lielais LG SIGNATURE OLED 8K televizors (modelis 88Z9) nodrošina 8K Ultra HD izšķirtspēju (7,680 × 4,320) ar 33 miljoniem pašizgaismojošu pikseļu, kas ir 16 reizes vairāk nekā Full HD televizoriem un četras reizes vairāk nekā UHD televizoriem.

    Pateicoties OLED tehnoloģijai, tiek kontrolēts televizora aizmugurējais apgaismojums izteiksmīgākam melnajam tonim, labākam kontrastam un ideālam skatīšanās leņķim.

    LG 75 collu lielais 8K NanoCell televizors (modelis 75SM99) arī sniedz bagātīgu skatīšanās pieredzi, pateicoties 8K attēlam ar precīzām krāsām, kontrastu un detaļām. Televizors izmanto LG Nano Display tehnoloģiju. Nano Color izfiltrē piesārņojumus, lai uzlabotu krāsu attēlošanu, bet Nano Black, kas ir 8K modernizēta Full Array Local Dimming Pro tehnoloģija, kontrolē televizora aizmugurējo apgaismojumu izteiksmīgākam melnajam tonim un labākam kontrastam.

    Abi televizori lepojas ar 8K Upscaling tehnoloģiju un uzlabotu trokšņu samazināšanu, kas iepriekšējo četru pakāpju vietā tagad pieejama līdz pat sešām. Tādējādi tiek panākts kvalitatīvs 8K attēls, kad tiek veikta satura konvertēšana no 4K (3,840 × 2,160) vai Full HD (1,920 × 1,080) satura. Šādu veiktspēju nodrošina LG otrās paaudzes α (Alpha) 9 Gen 2 8K inteliģentais procesors.

    LG progresīvais procesors uzlabo attēla un skaņas kvalitāti, izmantojot padziļinātas mācīšanās tehnoloģiju un piekļuvi plašai datubāzei, kas nodrošina tam iespēju atpazīt avota kvalitāti un optimizēt jebkāda veida saturu.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē