• Gadžetu apskats – izklaidei un ikdienai

    Sabiedrība
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    2. maijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Mūsdienu pasaulē jaunās tehnoloģijas mainās ļoti ātri! Jūsu ieskatam dažas jaunākās un neparastākās tehnoloģijas 21.gadsimtā.

    Garmin Camper 1090 navigators

    Grozies, kā gribi, bet ceļošana agri vai vēlu atsāksies. Neatkarīgi no tā, vai dodamies apceļot Eiropu vai Latviju, kvalitatīva navigācijas ierīce ļaus izvairīties no nevēlamas maldīšanās nezināmā apvidū. Jaunā Garmin Camper 1090 radīta īpaši tiem, kuri dodas piedzīvojumos ar kemperu. Lai atvieglotu maršruta pārskatīšanu, navigācijas karte aplūkojama augstas izšķirtspējas 10 collu bezrāmja displejā.

    Sistēma pielāgo maršrutu tieši jūsu braucošās mājas izmēram un svaram, vienlaikus brīdinot par priekšā esošām stāvām nogāzēm, asiem pagriezieniem, svara ierobežojumiem un daudz ko citu, pirms vēl nonākat attiecīgajā vietā.

    Lai atrastu atbilstošākās atpūtas vietas, datubāzē iekļautas gan dažādas kempingu vietas, gan ceļmalā pieejamās autostāvvietas, sarindojot tās pēc ērtībām, piemēram, elektrības pieslēguma, dušas un interneta pieejamības.

    Tāpat varēs izmantot arī populāro TripAdvisor ceļotāju palīgu, apskatot vērtējumus par restorāniem un apskates vietām savā maršrutā vai galamērķa tuvumā! Navigācijas pārvaldībai var izmantot balss komandas, bet atjauninājumi tiek iegūti bez datora starpniecības – atliek tikai aktivizēt iebūvēto Wi-Fi. Savienojot ar Garmin Drive lietotni, ekrānā varēs aplūkot aktuālās degvielas cenas, satiksmes informāciju un laikapstākļus, bet savienojums ar viedtālruni nodrošinās brīvroku zvanu iespēju.

    Cena: 699 €

    Loeva StandUp SUP dēlis

    Ratus taisi ziemā, ragavas kal vasarā, bet supu var pirkt vienmēr. Līdzīgi kā Māra Oltes caurspīdīgās laivas, kuras dabas pētnieks atveda uz Latviju pērnajā vasarā, tā arī franču zīmola Loeva ražotie SUP dēļi ir pilnībā caurredzami, ļaujot saplūst ar dabu, pazaudēt robežu starp sevi un ūdens pasauli apkārt. Pasaulē pirmo caurspīdīgo SUP dēļu uzbūvē izmantota oglekļa šķiedra un dažādi metāla elementi, kas apvienoti ar patentu ieguvušu caurspīdīgu akrila stiklu.

    SUP dēļa apakšā ir ne tikai haizivs spura, bet arī LED diožu virtene, uzlabojot redzamību zem ūdens līdz pat 15 metru dziļumam. LED gaismekļi bez pārtraukuma spēs strādāt trīs stundas. SUP dēlis sver nepilnus 20 kilogramus, tā garums ir 3,25 metri, bet platums 0,79 m.

    Šobrīd vēl nav nosaukta iekārojamā atpūtas inventāra cena, taču ir zināms, ka tas tiks ražots ierobežotā skaitā.

    Cena: tiks paziņota

    Lamborghini austiņas

    Tikai retais var atļauties Lamborghini Huracan, taču nokļūšana tuvāk itāļu superauto zīmolam iespējama ar aktuālo aksesuāru klāstu, kur ir ne tikai 25 000 eiro vērti oglekļa šķiedras skaļruņi, bet arī kas pieejamāks. Sadarbībā ar ASV uzņēmumu Master & Dynamic, autoražotājs radījis divu modeļu austiņas – MW65 trokšņus slāpējošas bezvadu austiņas un kompaktās MW07 Plus, kas būs īpaši ērtas aktīva dzīvesstila baudītājiem. Abi modeļi pieejami dažādās krāsu kombinācijās, un izmantoto materiālu vidū atrodama arī alkantara, āda un anodēts alumīnijs. Lielās austiņas sver 245 gramus, ar vienu uzlādi tās varēs atskaņot mūziku 24 stundas.

    Cena: no 285

    Bezvadu lādētājs un gaisa kvalitātes mērītājs

    Bezvadu viedtālruņa turētāja un lādētāja apvienojums vairs nav uzskatāms par inovāciju, taču CLIPAD piedāvā ko vairāk. Papildus iPhone, Google Pixels un Samsung Galaxy viedtālruņu akumulatora papildināšanai ar 10W jaudu, apaļīgā platforma automašīnas salonā mēra gaisa kvalitāti un raida brīdinājuma signālu, ja pārkāpta noteiktā 0,6 mg/m3 robeža.

    Lai tiktu veikta tūlītēja gaisa kvalitātes kontrole, ierīce jāpiestiprina pie ventilācijas lūkām. Interesants gadžets tiem, kuri ikdienu pavada galvaspilsētas burzmā. Pieejams baltā un melnā krāsā.

    Cena: 30 €


    Porsche klēpjdators

    Sadarbojoties vācu sporta auto ražotājam Porsche un Taivānas tehnoloģiju kompānijai Acer, radīts īpašs Porsche Design Acer Book RS klēpjdators ar oglekļa šķiedras korpusu, bet 14 collu skārienekrānu sargā Antimicrobial Corning Gorilla stikls. Pateicoties izvēlētajiem materiāliem, ierīces svaru izdevies samazināt līdz 1,2 kilogramiem, bet tās augstums (aizvērtā veidā) nesasniedz pat 16 milimetrus. Par procesu izvēlēts 11. paaudzes Intel Core i7, kas savienots ar Intel Iris X video karti. Par papildu maksu to iespējams aizvietot ar NVIDIA GeForce MX350. Operatīvā atmiņa sasniedz 16 GB.

    Kopā ar laptopu var iegādāties arī dažādus papildus gadžetus, piemēram, peli, kurai kreisais taustiņš veidots no oglekļa šķiedras. Atsevišķi šāda pelīte maksās 90 eiro, klēpjdators 1144 eiro, bet datora soma, peles paliktnis un citi papildu aksesuāri – 1640 eiro.

    Cena: no 1144

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē