• FOTO: Eksotiska frizētava uz upes ledus tepat Latvijā

    Sabiedrība
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    8. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Sigita Norvele Facebook (Nauris Vasiļevskis)
    Ar kreatīvu ideju klajā nākusi uzņēmēja un frizētavu Royal Dandy Barber shop saimniece Sigita Norvele, vēršot uzmanību uz skaistumkopšanas nozarē valdošajām problēmām ārkārtas situācijas laikā.

    Frizēšana nekad nav bijusi tik skaista – atzinīgi neparasto ainu raksturo sociālo tīklu lietotāji. Sigita atzīst, ka fotosesijas laikā valdījis pamatīgs aukstums un –19 grādu temperatūrā rokas bijušas pavisam nosalušas.

    «Šis ledus ir plāns bangojošā upē, tikpat plāns kā mūsu attieksme pret notiekošo. Tas viss ir sekundārs un tas viss var mainīties, iekrītot tajā. Ledus plaisā tikpat ļoti kā plaisā mūsu attiecības ar esošo kārtību. Jā, un Es gribu strādāt!» poētiski esošo sitāciju raksturo Royal Dandy Barber shop īpašniece.

    Sociālā tīkla Facebook komentāros cilvēki lielākoties atzinīgi vērtē šādu ideju un problēmas aktualizāciju. Vienlaikus daži ar humoru atzīmē, ka šādā veidā var nākties riskēt ar sodu par dabas piesārņošanu un dabas resursa nodokļa piemērošanu.

    Lai arī šī bija unikāla fotosesija, daudzi cilvēki izteikuši vēlmi pieteikties uz šāda veida skaistumkopšanas pakalpojumiem.

     

    Klusums pirms vētras ! ❄️🌨 Dienas , nedēļas , stundas , sekundes rit …⌛️ Šis viss ir nezināms un neskaidrs …

    Posted by Sigita Norvele on Svētdiena, 2021. gada 7. februāris

    Sigita Norvele jau iepriekš aicinājusi skaistumkopšanas nozarē strādājošos sagrupēties un visiem kopā pastāvēt par savām tiesībām strādāt, ievērojot visus epidemioloģiskās drošības pasākumus, lai lielākā daļa nozares nenonāktu ēnu ekonomikā. Viņa atklāja, ka savu darbu mīl no sirds, atzīstot, ka, situācijai nemainoties, uzņēmumam draud bankrots un frizētavas nāksies slēgt.

     

    Visu cieņu, Sigita! Arī man nav skaidri mūsu valdības klaji neloģiskie (lai neteiktu skarbāk) lēmumi c19 apkarošanā! Paldies par drosmi un uzdrīkstēšanos paust savu viedokli!

    Posted by Renars Sproģis on Piektdiena, 2021. gada 5. februāris

    Jāatgādina, ka ar Covid-19 pandēmijas mazināšanu saistītie ierobežojumi šobrīd valstī ir spēkā līdz 6. aprīlim. Pagaidām nav ziņu, kad darbu varēs atsākt skaistumkopšanas, pīrsinga un tetovēšanas pakalpojumu sniedzēji.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē