• BMW 5. sērija — žurnāla KLUBS lielais auto tests

    Auto
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    6. oktobris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Trīs lietas – labas lietas! Žurnāla KLUBS trešais autotests ir aizvadīts, vienkopus pulcējot astoņas jaunas automašīnas un tikpat daudz mūsu uzticīgo lasītāju. Pieredzējušā Paula Timrota vadībā devāmies gandrīz 300 kilometru garā piedzīvojumā no Rīgas līdz Koknesei un atpakaļ, lai pašmāju ceļos izmēģinātu ekoloģiskas, pievilcīgas, dinamiskas un arī ļoti vīrišķīgas automašīnas.

    BMW 5. sērija

    Premium segmentu mūsu lielajā testā pārstāvēja viens no šī klases iespaidīgākajiem auto – BMW 5. sērija. Apvienojot sportiskumu ar biznesa klases cienīgu komfortu, 5. sērijas sedans sniedz īpašu braukšanas baudījumu.

    Braucēju viedokļi:


    Jānis Graudulis, inženieris, uzņēmējs

    Līdz šīm nebiju izskatījis BMW iegādi, taču tagad saprotu šā zīmola piekritējus. Jaunais 5. sērijas modelis pierāda, ka BMW ir pavisam cita līga. Tieši akcenti un uzmanība dažādiem sīkumiem ir ļoti būtiski. Salīdzinot ar savas sievas Mazda automašīnu, šeit ir ļoti ērta glāžu turētāju pozīcija. Par vadītāja ērtību uzlabošanu ir vērts maksāt.

    BMW ieguvis plašu moderna aprīkojuma klāstu, piemēram, dažādas apkārtskata kameras, kā arī iespēju ar žestiem kontrolēt mūzikas skaļumu. Protams, šīs ir funkcijas, kuras nenāksies izmantot bieži, taču tās ir interesantas inovācijas, kas ir reti pieejamas.


    Jānis Klieders, personālvadības biznesa partneris

    Šo auto patiesi izbaudīju! Ar BMW man nav bijusi iepriekšēja pieredze, taču tagad es saprotu šā zīmola filozofiju – ar to ir neiespējami braukt lēni. Tam piemīt sportiskais azarts un niknums.

    Lai arī ikdienā cenšos nepārkāpt atļauto braukšanas ātrumu, šeit nonācu neparastā situācijā. Ķermeni apņemošie sēdekļi tā vien aicina doties tālākā un arvien ātrākā braucienā.

    Atšķirībā no citiem auto BMW piemīt īpaša aura, un, pat ar aizvērtām acīm iesēžoties salonā, uzreiz kļūst skaidrs, kur esam iekāpuši.


    Jānis Mitenbergs, jūrnieks, kapteiņa vecākais palīgs

    Es neesmu BMW piekritējs, taču 5. sērija mani aizrāva. Jaunās paaudzes sedana dizains ir pārspējis līdzšinējo modeļu izskatu. To ir ļoti grūti nodefinēt, taču, ieraugot šo auto, uzreiz rodas klikšķis.  Šis ir ļoti labs auto izklaidei un brīvdienu braucieniem ar ļoti labu skaņas izolāciju un audio sistēmas akustiku.


     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē