Lazanjas zupas beidzamos gados ir ļoti populāras, un ne velti tā. Domājot par komforta ēdieniem, uzreiz prātā nāk lazanja, bet reizē ar šo domu pielavās arī gatavošanas slinkums. Tāpēc ziemas vakaros, kad gribas kaut ko tik sildošu un mājīgu kā lazanja, bet negribas veltīt daudz pūļu gatavošanai, izvāri šo zupu!
Maruta Rampāne
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
40m
Kopējais laiks
1st
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
3 ķiploka daiviņas
1 sarkanais sīpols
1 liels burkāns
3 seleriju kāti
3 ēdamkarotes olīveļļas
1/2 tējkarotes apgrauzdētu un samaltu kumīna sēklu
1/4 tējkarotes svaigi maltu melno piparu
1 tējkarote oregano
1/2 tējkarotes čili pārslu
3 ēdamkarotes tomātu pastas
100 g zaļo vai brūno lēcu
2 kārbas (2X820 g) konservētu tomātu savā sulā
1-1,5 l dārzeņu buljona
1 tējkarote cukura
1 ēdamkarote sojas mērces
sāls pēc garšas
8 lazanjas plāksnes
2 ēdamkarotes olīveļļas
1-2 ēdamkarotes sojas mērces
bazilika vai pētersīļa lapiņas pasniegšanai, svaigi malti melnie pipari
Indijas riekstus izmērcē 8 stundas aukstā vai 30 minūtes karstā ūdenī. Noskalo. Ķiploka daiviņu izspiež caur ķiploku spiedi. Sablendē visas sastāvdaļas, līdz veidojas krēmīga mērce.
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!