Ugunskurā cepta forele

Tikko nomakšķerēta forele vai cita zivs, kas pagatavota ugunskurā, garšo patiešām īpaši.
Uz oglēm
Daina Lapiņa
29. aprīlis

Drukāt

Saglabāt

Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
5m
Pagatavošana
10m
Kopējais laiks
15m

Foreli vai citu nomakšķerētu zivi iztīra, no iekšpuses un ārpuses pārkaisa ar sāli un pipariem, vēderu piepilda ar līdzpaņemtiem garšaugiem – dillēm, pētersīļiem, sīpola šķēlītēm, varbūt tuvumā var atrast savvaļas garšaugus – mārsilu, piparmētras, var ielikt arī piciņu sviesta. Ja ir, zivij virsū liek dažas citrona ripiņas un ietin divkāršā ietaukotā folijā. To liek uz karstām ugunskura oglēm, apgrozot izcep. Cepšanas laiks ir atkarīgs no zivs lieluma, nelielu forelīti var izcept 10 minūtēs.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs