• Šobrīd

    weather img

    Rīga +3°C

    Ugunskurā cepta forele

    Uz oglēm
    Daina Lapiņa
    29. aprīlis, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Tikko nomakšķerēta forele vai cita zivs, kas pagatavota ugunskurā, garšo patiešām īpaši.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    5m
    Pagatavošana
    10m
    Kopējais laiks
    15m

    Foreli vai citu nomakšķerētu zivi iztīra, no iekšpuses un ārpuses pārkaisa ar sāli un pipariem, vēderu piepilda ar līdzpaņemtiem garšaugiem – dillēm, pētersīļiem, sīpola šķēlītēm, varbūt tuvumā var atrast savvaļas garšaugus – mārsilu, piparmētras, var ielikt arī piciņu sviesta. Ja ir, zivij virsū liek dažas citrona ripiņas un ietin divkāršā ietaukotā folijā. To liek uz karstām ugunskura oglēm, apgrozot izcep. Cepšanas laiks ir atkarīgs no zivs lieluma, nelielu forelīti var izcept 10 minūtēs.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+