Šampinjoni ar cauraudzīti

Sēņu ēdieni
Ievas Virtuve
4. marts
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Šampinjoni ar cauraudzīti
Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Šampinjoni ar cauraudzīti
Karstas sēņu cepurītes, pildītas ar žāvētu vai iepriekš saceptu, laiski pakusušu cūkgaļu. Lieliska sāļā uzkoda pie vīna glāzes vai alus kausiņa.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
25m
 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+