• Saldskābā vistiņa ar rīsiem

    Pamatēdieni
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    16. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Saldskābā vistiņa ar rīsiem
    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Saldskābā vistiņa ar rīsiem
    Vienkāršas sastāvdaļas, taču sautējums izdosies patiesi fantastisks. Sulīga, aromātiska, saldi skābena vistiņa ar veselīgiem un gardiem dārzeņiem – kas gan varbūt labāk darbdienas izskaņā?
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    30m
    • Rīsus sālsūdenī izvāra.
    • Vistas fileju sagriež gabaliņos, pannā sakarsētā eļļā apgrozot cep brūnus, pārkaisa sāli, piparus un no pannas noņem.
    • Notīrītā pannā no jauna uzkarsē nedaudz eļļas, apmaisot dažas minūtes cep strēmelēs sagrieztas paprikas un brokoļa ziedkopas.
    • Sajauc tomātu pastu ar ananasu sulu, sojas mērci, medu, etiķi, sāli un pipariem.
    • Pārlej dārzeņiem pannā, liek klāt arī ceptos filejas gabaliņus.
    • Uzkarsē un iemaisa, lai mērce visu ir apņēmusi un burbuļo, tad no uguns noņem.
    • Pasniedz ar vārītajiem rīsiem.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē