• Cepta vista ar balzamogu mērci

    Pamatēdieni
    Santa.lv
    Santa.lv
    3. jūnijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Cepta vista ar balzamogu mērci
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Cepta vista ar balzamogu mērci
    Restorāna cienīgs, viegls vakariņu ēdiens, ko viegli pagatavot un kas neizmaksās dārgi. Sulīga, maiga vistas fileja ar saldskābām, aromātiskām ogām balzamkrēma mērce ar ogām.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    30m
    • Vistu filejas pārkaisa ar sāli un pipariem, pārslaka ar eļļu, liek pannā vai uz grila un apgrozot izcep.
    • Mērcei sajauc balzamkrēmu ar ogām, sasmalcinātu sīpolu un piparmētrām, ja vajag, pēc garšas pieber sāli un piparus, var pievienot arī nedaudz balzametiķa.
    • Mērci pārlej izceptajām vistu filejām, pasniedz ar dārzeņu salātiem un vārītiem rīsiem, kuskusu vai kvinoju.

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē