Cepta vista ar balzamogu mērci

Vistas ēdieni
13. maijs
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Ceptajām vistu filejām īpašu garšu piešķirs balzamkrēma mērce ar ogām.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti

Vistu filejas pārkaisa ar sāli un pipariem, pārslaka ar eļļu, liek pannā vai uz grila un apgrozot izcep.
Mērcei sajauc balzamkrēmu ar ogām, sasmalcinātu sīpolu un piparmētrām, ja vajag, pēc garšas pieber sāli un piparus, var pievienot arī nedaudz balzametiķa.
Mērci pārlej izceptajām vistu filejām, pasniedz ar dārzeņu salātiem un vārītiem rīsiem, kuskusu vai kvinoju.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs