Cepta vista ar balzamogu mērci

Vistas ēdieni
Santa.lv
Santa.lv
13. maijs, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Ceptajām vistu filejām īpašu garšu piešķirs balzamkrēma mērce ar ogām.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti

Vistu filejas pārkaisa ar sāli un pipariem, pārslaka ar eļļu, liek pannā vai uz grila un apgrozot izcep.
Mērcei sajauc balzamkrēmu ar ogām, sasmalcinātu sīpolu un piparmētrām, ja vajag, pēc garšas pieber sāli un piparus, var pievienot arī nedaudz balzametiķa.
Mērci pārlej izceptajām vistu filejām, pasniedz ar dārzeņu salātiem un vārītiem rīsiem, kuskusu vai kvinoju.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+