• Vārītā pasha ar skābo krējumu un latviskām sukādēm

    Latvijas virtuve
    16. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Vārītā pasha ar skābo krējumu un latviskām sukādēm recepte
    Vārītā pasha ar skābo krējumu un latviskām sukādēm recepte
    Ļoti svarīga nozīme gatavošanā ir biezpienam, jo tas smalkāks, jo krēmīgāka sanāks pasha.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    4
    Izmaksas
    Vidējas

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē