• Šobrīd

    weather img

    Rīga +7°C

    Imunitāte ir tik svarīga

    Vārītā pasha ar skābo krējumu un latviskām sukādēm

    Latvijas virtuve
    16. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Vārītā pasha ar skābo krējumu un latviskām sukādēm recepte
    Vārītā pasha ar skābo krējumu un latviskām sukādēm recepte
    Ļoti svarīga nozīme gatavošanā ir biezpienam, jo tas smalkāks, jo krēmīgāka sanāks pasha.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    4
    Izmaksas
    Vidējas

     

     

    Veselība - Stiprini imunitāti!

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    AutoBild.lv

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+