Burkānu un biezpiena plātmaize ar zemenēm

Kūkas
29. aprīlis, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Garda un viegli pagatavojama burkānu-biezpiena plātsmaize.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
30m
Pagatavošana
1st
Kopējais laiks
1st 30m

Burkānu sarīvē sīkās skaidiņās. Olu sakuļ ar brūno cukuru, sāli un eļļu, iemaisa kviešu miltus, kas sajaukti ar mandeļu miltiem, pievieno arī cepamo pulveri un kanēli. Mīklu ieklāj ietaukotā vai ar cepampapīru izklātā 17 × 25 cm lielā cepampannā vai veidnē ar augstām malām. Visu virsmu pārklāj ar zemeņu pusītēm. Visam pāri liek saldu biezpiena masu. To pagatavo, biezpienam pievienojot iebiezināto pienu, olas, vaniļas cukuru un visu sablendējot, iemaisa cieti. Veidni liek krāsnī, 180 grādu temperatūrā cep 60 minūtes. Plātsmaizi veidnē atdzesē, tad no tās izņem un uz dažām stundām vai uz nakti liek ledusskapī. Atvēsinātu sagriež gabalos.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

GADA KOSMĒTIKA 2020

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+