• Šobrīd

    weather img

    Rīga +21°C

    Viss Tavas ādas skaistumam un veselībai!
    Myskin logo

    Biezpiena ķiļķeni

    Latvijas virtuve
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    1. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Biezpiena ķiļķeni
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Biezpiena ķiļķeni
    Ēdiens, kas izmaksā centus, bet garšo kā miljons! Tradicionāla recepte, vienkāršas izejvielas. Pārlej un piesūcini ar sviestu, un baudi, pirkstiņus laizīdams!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    30m
    1 vērtējums
    5/5

     

    Padomi

    • Rullējot desiņas, arī rokas iepūderē ar miltiem, lai biezpiena masa nelīp klāt.
    • Pirms katras desiņas griešanas nazi saslapini aukstā ūdenī.
    • Miltu un rullētā biezpiena pārpalikumus no galda visvieglāk notīrīt ar aukstā ūdenī samērcētu sūklīti.
    • Pievienojot vairāk parastā un vaniļas cukura, vari gatavot arī saldos ķiļķenus.
    • Ja vēlies īstus sāļos ķiļķenus, biezpiena masai pieliec tikai šķipsniņu cukura un pievieno ķimenes, bet gatavus pasniedz ar skābo krējumu.
     

    Veselība - Parūpējies par savu sirdi!

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    AutoBild.lv

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+