Biezpiena ķiļķeni

Latvijas virtuve
Ievas Virtuve
1. februāris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Biezpiena ķiļķeni
Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Biezpiena ķiļķeni
Ēdiens, kas izmaksā centus, bet garšo kā miljons! Tradicionāla recepte, vienkāršas izejvielas. Pārlej un piesūcini ar sviestu, un baudi, pirkstiņus laizīdams!
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
30m
1 vērtējums
5/5

 

Padomi

  • Rullējot desiņas, arī rokas iepūderē ar miltiem, lai biezpiena masa nelīp klāt.
  • Pirms katras desiņas griešanas nazi saslapini aukstā ūdenī.
  • Miltu un rullētā biezpiena pārpalikumus no galda visvieglāk notīrīt ar aukstā ūdenī samērcētu sūklīti.
  • Pievienojot vairāk parastā un vaniļas cukura, vari gatavot arī saldos ķiļķenus.
  • Ja vēlies īstus sāļos ķiļķenus, biezpiena masai pieliec tikai šķipsniņu cukura un pievieno ķimenes, bet gatavus pasniedz ar skābo krējumu.
 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+