Dzērveņu krēms tortēm un kūkām

Tortes
1. februāris, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Dzērveņu krēms tortēm un kūkām recepte
Dzērveņu krēms tortēm un kūkām recepte
Ogu krēms atsvaidzina ļoti saldu biskvītu, labi der duetā ar saldu (piemēram, šokolādes vai vaniļas) krēmu.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas

Pagatavošana ir bezgala vienkārša: ogas ar cukuru sablendē vienmērīgā masā un piejauc iepriekš sagatavotam sviesta krēmam.

Recepte sviesta krēmam ar iebiezināto pienu:

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

 

Privātā Dzīve

Vairāk

Receptes

Vairāk

Veselība

Vairāk

Ieva

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+