Sarkano biešu un grūbu risoto ar zirnīšu biezeni

Risoto
7. februāris, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Sarkano biešu un grūbu risoto ar zirnīšu biezeni  recepte
Sarkano biešu un grūbu risoto ar zirnīšu biezeni recepte
Veģetārs, restorāna cienīgs ēdiens, kas nodrošinās ar visiem nepieciešamajiem vitamīniem.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas

 

Bietes ar grūbām:

 

 

Biezenis ar piedevām:

 

  1. Zirnīšus sālsūdenī vāra 5 minūtes (vārīšanās beigās var pievienot saldētus spinātus).
  2. Kad viss uzvārījies, pievieno saldo krējumu un piparmētru. Piparmētra jāpievieno uzmanīgi, jo tai ir ļoti izteikta garša.
  3. Visu sablendē un izkāš caur sietiņu.
  4. Vispirms liek šķīvī biezeni, pievieno zaļos zirnīsus un parējās piedevas. 
  5. Sezama eļļu nedaudz uzpilina uz salātu lapām.


 

 

 

 

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

Noderīgi un interesanti

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs

Santa+