• Sarkano biešu un grūbu risoto ar zirnīšu biezeni

    Risoto
    7. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Sarkano biešu un grūbu risoto ar zirnīšu biezeni  recepte
    Sarkano biešu un grūbu risoto ar zirnīšu biezeni recepte
    Veģetārs, restorāna cienīgs ēdiens, kas nodrošinās ar visiem nepieciešamajiem vitamīniem.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas

     

    Bietes ar grūbām:

     

     

    Biezenis ar piedevām:

     

    1. Zirnīšus sālsūdenī vāra 5 minūtes (vārīšanās beigās var pievienot saldētus spinātus).
    2. Kad viss uzvārījies, pievieno saldo krējumu un piparmētru. Piparmētra jāpievieno uzmanīgi, jo tai ir ļoti izteikta garša.
    3. Visu sablendē un izkāš caur sietiņu.
    4. Vispirms liek šķīvī biezeni, pievieno zaļos zirnīsus un parējās piedevas. 
    5. Sezama eļļu nedaudz uzpilina uz salātu lapām.


     

     

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē