• Biešu čipsi

    Uzkodas un salāti
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    21. februāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Biešu čipsi
    Foto: Ieva Andersone
    Biešu čipsi
    Ja tavā pagrabā lēnām sašļūk bietes, pagatavo no tām šo garšīgo un košo uzkodu – biešu čipsus! Pagatavojami vieglāk par vieglu.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    30m
    • Bietes sagriež plānās šķēlītēs – ar mandolīnas rīvi vai mizojamo nazi.
    • Nelielā katliņā lej eļļu un sakarsē.
    • Bietes pa daļām vāra eļļā uz lēnas liesmas apmēram 2–3 minūtes.
    • Izzvejo ar putu karoti un izklāj uz papīra dvieļa. 
    • Kraukšķini uz nebēdu!

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē