• Vienkāršais baltās zivs karijs – mēli var norīt!

    Karijs
    Laura Dumbere
    4. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Baltās zivs karijs.
    Foto: Gvido Kajons
    Baltās zivs karijs.
    Karijs ir mērču mērce, un ir gadījumi, kad ar kariju cilvēkam var iemānīt pat to, kas viņam negaršo. Recepte ir ļoti vienkārša un arī ļoti garšīga!
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    10m
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    30m

    Zivs izvēle

    Vajadzīga baltā zivs vai kāds maigs lašveidīgais, piemēram, sīga, kas ir viena no garšīgākajām Baltijas jūras zivīm. Varat izmantot arī kvalitatīvu saldētu pikšu vai kādas tāljūru zivis. Galvenais, lai filejas ir bez asakām.

    Gatavošana

    Citi zivju ēdieni

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē